Det här kan du göra om du inte kan logga in till Creative Cloud-program, om du oväntat loggas ut från Creative Cloud, eller du ombeds att logga in flera gånger.

Sök efter uppdateringar för Creative Cloud-datorprogrammet

1. Klicka på Creative Cloud-ikonen som finns i aktivitetsfältet (Windows) eller Apples menyfält (Mac OS) för att öppna Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Klicka på Logga ut i din profilmeny.

Logga ut
  3. Om du vill logga in på nytt anger du ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord och klickar sedan på Logga in.

4. Klicka på kugghjulsikonen i det övre högra hörnet.

Sök efter programuppdateringar
  5. Välj Kontrollera om det finns programuppdateringar i snabbmenyn. Du kan också trycka på Ctrl+Alt+R (Windows) eller Kommando+Alternativ+R (Mac Os) för att uppdatera Creative Cloud-datorprogrammet och söka efter uppdateringar.

6. Om du inte använder den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogrammet, visas en uppmaning om att uppdatera. Klicka på Uppdatera.

Windows-användare: försök med detta sedan

Om du använder Internet Explorer på en Windows-dator kan du ha ett nätverksproblem. Automatisk identifiering av LAN-inställningar kan lösa detta

1. Avsluta Creative Cloud-datorprogrammet.

2. I Internet Explorer väljer du Inställningar och sedan Internetalternativ.

3. I panelen Anslutning klickar du på LAN-inställningar.

LAN Settings
  4. Välj alternativet Upptäck inställningar automatiskt och avmarkera alternativen Använd automatiskt konfigurationsskript och Använd en proxyserver för dina LAN. Klicka på OK.

Automatisk LAN-konfiguration
  5. Starta om datorn och upprepa därefter steg 1 till 4 för att se till att ändringarna av LAN-inställningarna behölls.

6. Logga in på ditt Adobe-konto via Creative Cloud-datorprogrammet eller webbinloggningen med ditt Adobe ID (vanligtvis din e-postadress) och lösenord.

Se Felsökning för Adobe ID-konto och inloggning om du har problem med att logga in.

Avinstallera och installera om Creative Cloud-datorprogrammet

Creative Cloud-datorprogrammet är viktig för arbete med Adobe-program, men om du har problem med att installera programmet, eftersom det har skadats, ska du avinstallera och installera om det för att åtgärda problemet.

På en Windows PC

1. Hämta ZIP-filen som innehåller det körbara avinstallationsprogrammet (exe).

2. Extrahera Creative Cloud Uninstaller.zip.

3. Kör installationsfilen Creative Cloud Uninstaller.exe.

4. Installationsprogrammet ber dig bekräfta att du vill avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet. Granska meddelandet och klicka på Avinstallera.

5. Avinstallationsprogrammet tar bort programmet från datorn och visar ett bekräftelsemeddelande. Klicka på Stäng.

6. Hämta och installera om datorprogrammet Creative Cloud.

Få hjälp med det här steget om du har frågor om hämtning och installation.

På en Mac

1. Hämta ZIP-filen och montera DMG-filen.

2. Beroende på dina säkerhetsinställningar kan du eventuellt få en varning om att öppna avinstallationsprogrammet från den monterade DMG-filen. Klicka på Öppna för att fortsätta.

3. Installationsprogrammet ber dig bekräfta att du vill avinstallera Creative Cloud-datorprogrammet. Granska meddelandet och klicka på Avinstallera.

4. Avinstallationsprogrammet tar bort programmet från datorn och visar ett bekräftelsemeddelande. Klicka på Stäng.

5. Hämta och installera om datorprogrammet Creative Cloud.

Få hjälp med det här steget om du har frågor om hämtning och installation.