Creative Cloud-program kräver inte serienummer. Prova lösningarna nedan för att åtgärda felet.

Ett anslutnings- eller konfigurationsproblem kan utlösa detta serienummerfel. Gå igenom följande lösningar en efter en tills du kan logga in igen.

Ser du två Adobe-logotyper?

Om du ser två Adobe-logotyper har du tillgång till aktiveringsservrarna. Logga nu in i Creative Cloud-programmet igen.

Ser du inte Adobe-logotyperna?

Kontrollera internetanslutningen och försök få åtkomst till Adobes aktiveringsservrar igen. Du måste ha en säker anslutning när du loggar in i ett program. Försök sedan logga in i Creative Cloud-programmet igen.

För hjälp med att logga in, se så här loggar du in i (eller aktiverar) programmet.

Följ dessa steg för att verifiera att du har en aktiv Creative Cloud-prenumeration.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj Creative Cloud-ikonen  i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Välj ikonen för konto i det övre högra hörnet och välj sedan Logga ut.

Utloggningsskärm
    Utloggningsskärm

Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för tidigare version av Creative Cloud-datorprogram.

3. Logga in på Creative Cloud-kontot igen.

4. En uppmaning visas på skärmen om du inte använder den senaste versionen av Creative Cloud-datorprogram. Välj Uppdatera.

Kontrollera betalningsuppgifter

1. I avsnittet Mina planer ska du välja Hantera plan.

Hantera plan
    Hantera plan
  2. På sidan med planinformation väljer du Hantera betalning under Betalningsinformation.

Klicka på Hantera betalning
    Klicka på Hantera betalning
  3. Bekräfta att dina betalningsuppgifter, din faktureringsadress och ditt telefonnummer är korrekta. Få hjälp med att uppdatera faktureringsinformationen.

Obs!

Använder du företagskort? Använd alltid kortinnehavarens namn och faktureringsadress, inte din egen. Verifiera namnet och faktureringsadressen med kortinnehavaren eller redovisningsavdelningen.

Om du köpte en engelsk version av prenumerationen kontrollerar du att standardspråkinställningarna i Creative Cloud-datorprogram är engelska (internationell).

1. Öppna Creative Cloud-datorprogram. (Välj Creative Cloud-ikonen  i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Välj ikonen för konto i det övre högra hörnet och välj sedan Inställningar.

Inställningar skärmen
    Inställningar

Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för tidigare version av Creative Cloud-datorprogram.

3. Välj Program i det vänstra sidofältet.

4. Under Default Install Language ser du till att engelska (internationell) är valt.

Ändra appens standardspråk till engelska
  5. Välj Klart för att tillämpa ändringarna.

En felaktig systemklocka på datorn kan orsaka aktiveringsproblem. Säkerställ att datorns systemklocka är inställd på rätt datum och tid.