Lär dig hur du hämta och installera Creative Cloud-datorprogrammet.

Hämta från Adobe.com

Följ stegen här för att hämta Creative Cloud-datorprogrammet från Adobe.com:

1. Gå till sidan för Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Klicka på knappen Hämta.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

Hämta med hjälp av direkta hämtningslänkar

Om du får problem med att hämta Adobe Creative Cloud-datorprogrammet från Adobe.com kan du prova med följande steg:

1. Markera en av hämtningslänkarna nedan och spara filen på datorn för att komma igång.

2. Dubbelklicka på den hämtade filen att extrahera dess innehåll.

3. Gör något av följande för att starta installationen:

Windows: Dubbelklicka på Set-up.exe från den extraherade mappen.

Mac OS: Dubbelklicka på Installera från den extraherade mappen.

4. Installationen påbörjas. Du kan se förloppet för installationen.

install-progress
  5. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala (Facebook eller Google) konto.

Inloggning

Gratulerar! Datorprogrammet Creative Cloud har installerats på ditt system. Nu kan du hantera bläddra, installera, starta och hantera alla Creative Cloud-appar eller -tjänster.