Lär dig hur du hämtar och installerar Creative Cloud-datorprogrammet.

Så här hämtar du Creative Cloud-datorprogrammet

1. Gå till Creative Clouds webbplats. Hämtningen startar omedelbart.

Hämta Creative Cloud-datorprogrammet

Om du använder Windows kanske du uppmanas att spara den hämtade filen. Om du använder macOS kanske du uppmanas att tillåta att hämtningen sker.

2. Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta installationen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

Obs!

Creative Cloud-datorprogram installeras alltid på standardplatsen. Du kan inte ange en annan mapp eller enhet.

Prova med en direkthämtningslänk om du fortfarande har problem med hämtning eller installation.

Följ instruktionerna nedan för ditt operativsystem:

1. Ta reda på vilken version av Windows du har (64-bitars eller 32-bitars). Gå direkt till nästa steg om du vet vilken version du har.

2. Hämta installationsprogrammet för din version av Windows:

Windows 10
    (64-bitars)

Windows 10
    (ARM)
    Windows 8, 7
    (64-bitars)
    Windows 10, 8, 7
    (32-bitars)
    Hämta
    Hämta
    Hämta
    Hämta

Du kan bli ombedd att spara den hämtade filen.

3. Högerklicka på den hämtade filen och välj Extrahera alla.

4. I den extraherade mappen dubbelklickar du på Set-up.exe.

5. Om du uppmanas till det loggar du in på Adobe-kontot för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

När Creative Cloud-datorprogrammet har installerats startas det automatiskt. Du kan använda det till att installera Creative Cloud-program och mycket mer.

1. Ta reda på vilket macOS du har. Gå direkt till nästa steg om du vet vilken version du har.

2. Hämta installationsprogrammet för din version av macOS:

macOS version 10.12 eller senare  Apple M1-datorer macOS version 10.11 eller tidigare
    Hämta
    Hämta
    Hämta

Du kan bli ombedd att låta hämtningen äga rum.

3. Dubbelklicka på den hämtade filen för att extrahera dess innehåll.

4. I den extraherade mappen dubbelklickar du på Installera.

5. Om du uppmanas till det loggar du in på Adobe-kontot för att påbörja installationen. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

När Creative Cloud-datorprogrammet har installerats startas det automatiskt. Du kan använda det till att installera Creative Cloud-program och mycket mer.

Ställ en fråga i användarforumet

Lägg upp frågor och få svar från experter.