Hämta Creative Cloud-datorprogrammet

Lär dig hämta och installera Creative Cloud-datorprogrammet.

Hämta Creative Cloud-datorprogrammet

1. Gå till Creative Clouds webbplats. Hämtningen startar omedelbart.

Hämta Creative Cloud-datorprogrammet

Om du använder Windows kanske du uppmanas att spara den hämtade filen. Om du använder macOS kanske du uppmanas att tillåta att hämtningen sker.

2. Dubbelklicka på den hämtade filen för att starta installationen:

macOS: Creative_Cloud_Installer.dmg

Windows: Creative_Cloud_Set-Up.exe

3. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen.

Obs!

Creative Cloud-datorprogram installeras alltid på standardplatsen. Du kan inte ange en annan mapp eller enhet.

Har du problem med installationen? Prova alternativa hämtningslänkar

Prova med en direkthämtningslänk om du fortfarande har problem med hämtning eller installation.

Följ instruktionerna nedan för ditt operativsystem:

1. Ta reda på vilken version av Windows du har (64-bitars eller 32-bitars). Gå direkt till nästa steg om du vet vilken version du har.

2. Hämta installationsprogrammet för din version av Windows:

Windows 10 version 1903 och senare
    (64 bitar)

Windows 10-versioner under 1903 (64-bitars)

Windows 10
    (ARM)

Windows 8, 7
    (64-bitars)

Windows 10, 8, 7
    (32-bitars)

Hämta

Hämta

Hämta

Du kan bli ombedd att spara den hämtade filen.

3. Högerklicka på den hämtade filen och välj Extrahera alla.

4. Dubbelklicka på Set-up.exe i den extraherade mappen.

5. Logga in på Adobe-kontot för att påbörja installationen om du uppmanas till det. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

När Creative Cloud-datorprogrammet har installerats startas det automatiskt. Du kan använda det till att installera Creative Cloud-program och mycket mer.

1. Ta reda på vilket macOS du har. Gå direkt till nästa steg om du vet vilken version du har.

2. Hämta installationsprogrammet för din version av macOS:

macOS v10.12 och senare

Apple M1-datorer

macOS v10.11 och tidigare

Hämta

Hämta

Du kan bli ombedd att låta hämtningen äga rum.

3. Dubbelklicka på den hämtade filen för att extrahera dess innehåll.

4. Dubbelklicka på Install i den extraherade mappen.

5. Logga in på Adobe-kontot för att påbörja installationen om du uppmanas till det. Följ sedan anvisningarna på skärmen.

När Creative Cloud-datorprogrammet har installerats startas det automatiskt. Du kan använda det till att installera Creative Cloud-program och mycket mer.