Lär dig hur du hämtar och installerar Creative Cloud-datorprogrammet.

Hur man hämtar datorprogrammet Creative Cloud

Adobe Creative Cloud-datorprogrammet låter dig hämta, installera och uppdatera dina Creative Cloud-program. Följ anvisningarna nedan för att hämta och installera programmet.

Hur man hämtar datorprogrammet Creative Cloud från adobe.com

1. Gå till sidan för Creative Cloud-datorprogrammet.

2. Klicka på knappen Hämta.

Hämta datorprogrammet Creative Cloud från adobe.com
    Hämta datorprogrammet Creative Cloud från adobe.com
  3. Följ anvisningarna på skärmen.

Hur man hämtar datorprogrammet Creative Cloud med hjälp av direktnedladdningslänkar

Prova följande steg om du inte kan hämta Adobe Creative Cloud-datorprogrammet från adobe.com:

1. Markera en av nedladdningslänkarna nedan och spara filen på datorn för att komma igång.

a) Dubbelklicka på den hämtade filen för att extrahera innehållet.

b) För att starta installationen dubbelklickar du på Set-up.exe från den extraherade mappen.

a) Dubbelklicka på den hämtade filen för att extrahera innehållet.

b) För att starta installationen dubbelklickar du på Install från den extraherade mappen.

2. Installationen påbörjas. Du kan se förloppet för installationen.

Installera datorprogrammet Creative Cloud
    Installera datorprogrammet Creative Cloud
  3. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord, eller med ditt sociala konto (Facebook eller Google).

Logga in med ditt Adobe ID
    Logga in med ditt Adobe ID eller ditt sociala konto

Datorprogrammet Creative Cloud har installerats i ditt system. Nu kan du enkelt bläddra, installera, starta och hantera alla Creative Cloud-program eller -tjänster.

Vanliga frågor

Hur hämtar jag enskilda program med datorprogrammet Creative Cloud?

För att lära dig hur du hämtar enskilda Creative Cloud-program som Photoshop, Illustrator, Lightroom CC och många andra, se Hämta och installera dina Creative Cloud-program.

Måste jag vara online för att komma åt mina datorprogram?

Nej, datorprogrammen i Creative Cloud, som Photoshop och Illustrator, installeras direkt på din dator.Så du behöver ingen internetanslutning för att använda dem.

En internetanslutning krävs första gången du installerar och licensierar dina program. Men du kan använda programmen i offlineläge med en giltig programvarulicens. Datorprogrammen försöker validera dina programvarulicenser var 30:e dag.

Årsprenumeranter kan använda programmen i upp till 99 dagar i offlineläge. Månadsvisa medlemmar använda programmen i upp till 30 dagar i offlineläge.

Kan jag välja en annan mapp för installation av Creative Cloud-skrivbordsprogram?

Det är inte möjligt att välja en annan mapp för installation av Adobe Creative Cloud-skrivbordsprogram. Creative Cloud-skrivbordsprograms delade resurser och filer sparas alltid i samma diskpartition som innehåller operativsystemet. Du kan däremot välja en annan mapp för installation av de flesta Creative Cloud-program.