Avtalsstatus

Avtal kan ha olika status. De kategoriseras på sidan Hantera och alla avtal sorteras i olika avsnitt. Du kan filtrera och söka på status.

Väntar på att jag ska godkänna

Avtal under det här avsnittet väntar på att du ska godkänna dem.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du skickade ett avtal och angav att du måste godkänna det när en person har signerat.
  • Du har angett att du måste godkänna det först, men navigerade sedan bort från godkännandesidan.
  • Någon har skickat ett avtal till dig som du ska godkänna.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som måste godkännas.

Väntar på att jag ska signera

Avtal under det här avsnittet väntar på att du ska signera dem.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du skickade ett avtal och angav att du måste signera det efter det att en annan person har signerat.
  • Du har angett att du måste signera det först, men navigerade sedan bort från signeringssidan.
  • Någon har skickat ett avtal till dig som du ska signera.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som måste signeras.

Utkast

Avtal under det här avsnittet har inte skickats och måste slutföras för att skickas.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du har börjat sändningsprocessen, men har navigerat bort från redigeringssidan.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har utkast till avtal.

Väntar på att jag ska fylla i i förväg

Avtal under det här avsnittet väntar på att du ska sluta fylla i dem och de skickas inte förrän du slutför den här processen.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du har börjat skicka ett avtal som ska förifyllas, men navigerade bort från förifyllnadssidan.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som måste förifyllas.

Skickat för signatur

Avtal under det här avsnittet väntar på att andra ska signera dem.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du har skickat ett avtal till andra för signering.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som väntar på att andra ska signera.

Signerat

Avtal under det här avsnittet har signerats.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du har slutfört och signerat ett avtal som skickades till dig.
  • Du har skickat ett avtal som du måste signera och alla parter har signerat.
  • Du skickade ett avtal som andra måste signera och alla parter har signerat.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har signerade avtal.

Signerade i Reader

Avtal under det här avsnittet har signerats med Acrobat eller Reader och skickats till dig.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Någon signerade ett dokument med Acrobat/Reader och skickade det till dig.
  • Du signerade ett dokument med Acrobat/Reader och skickade det till någon annan.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som signerades i Acrobat eller Reader.

Avbrutet/avvisat

Avtal under det här avsnittet har avbrutits av dig eller avvisats av en signerare.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du avbröt ett avtal som du skickade.
  • En signerare avvisade ett avtal som du skickade.
  • Du avvisade ett avtal som skickades till dig.
  • Ett avtal råkade ut för ett systemfel och avbröts automatiskt.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avbrutna eller avvisade avtal.

Förfallen

Avtal under det här avsnittet har avbrutits på grund av att förfallodatumet har gått ut.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du kan ange ett förfallodatum för ett avtal och det datumet passerades innan avtalet slutfördes
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har avtal som gått ut

Arkiverat

Avtal under det här avsnittet överfördes via länken Arkivera ett dokument på startsidan.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du använde länken Arkivera ett dokument när du skickade ett dokument.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har arkiverade avtal.

Obs!

På sidan Hantera kan du ladda upp dokument till arkivet genom att klicka på länken Ladda upp avtal under det här avsnittet.

Biblioteksmall

Dokument i det här avsnittet är biblioteks- och formulärfältsmallar som kan återanvändas.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du har skapat en biblioteks- eller formulärfältsmall.
  • Mallen har delats med din grupp eller ditt konto av författaren.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har skapat en mall.

Obs!

För biblioteks- och formulärfältsmallar finns länkarna skicka och redigera på hanteringssidan. De gör att du kan skicka eller redigera mallen.

Widget

Dokument i det här avsnittet är värdbaserade avtal som du har skapat.

Transaktioner hamnar i den här kategorin eftersom:

• Du skapade en widget.
  • En annan användare har delat widgeten med dig.
  • En annan användare delar sitt konto med dig och har skapat en widget.

För widgetar finns länkarna hämta kod och redigera på hanteringssidan. De gör att du kan hämta URL/JavaScript-koden eller redigera widgeten.