Felsökning och hjälp

Adobe Aero är den enda allt-i-ett-plattformen för skapande och visning av förstärkt verklighet som gör det lättare för designers och utvecklare att designa, samarbeta och publicera interaktiva uppslukande upplevelser i den verkliga världen.

För att lära dig mer om Adobe Aero, se Vad är Adobe Aero.

Ja, Aero mobil iOS-app är kostnadsfri att hämta från Apple App Store.

För att lära dig mer om vanliga frågor gällande Adobe Aero, se Vanliga frågor.

Du kan ta med dina egna foton, skiktade filer eller annat 2D- och 3D-innehåll. Aero optimerar importerade PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB- och FBX-resurser för AR. Du kan också ta in resurser från Adobe Photoshop, Illustrator, och Dimension.

För mer information om filformat som stöds i Aero, se Filformat som stöds.

Du kan dela AR-upplevelser som skapas med Adobe Aero med intressenter och granskare med ett eller flera av följande alternativ:

• Bild eller video
  • Som en .real-fil
  • Som .USDz- eller .reality-fil

För att lära dig mer om hur du kan samarbeta med andra för att redigera AR-upplevelser, se Samarbeta med andra i Adobe Aero-dokument.

Du kan hämta Adobe Aero-appen för iOS från Apple App Store.

Adobe Aero är tillgängligt på alla enheter som stöder ARKit 2 och iOS 13 eller senare och rekommenderas för användning på följande enheter:

• iPhone 8 Plus och senare.
  • iPad (enheter med A11 ARM-chips eller högre).

• iPad och iPad Mini 5:e generationen och senare.

• iPad Air 3:e generationen och senare.

• iPad Pro 2:a generationen och senare.
  • Internetanslutning och registrering krävs för nödvändig aktivering av programvaran samt tillgång till onlinetjänster.

För att lära dig mer om systemkravsspecifikationerna för användning av Aero, se systemkrav för Adobe Aero.

Logga in på sidan för Adobe-kontot med ditt nuvarande Adobe ID (e-postadress) och lösenord. Klicka på fliken Lösenord och säkerhet och byt sedan lösenord. Mer information om hur du ändrar lösenordet och annan kontoinformation finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.