Felsökning och hjälp

Adobe Aero är den enda allt-i-ett-plattformen för skapande och visning av förstärkt verklighet som gör det lättare för designers och utvecklare att designa, samarbeta och publicera interaktiva uppslukande upplevelser i den verkliga världen.

För att lära dig mer om Aero, se Vad är Adobe Aero.

Ja, appen Aero för mobiler (iOS) är kostnadsfri att hämta från App Store. Aero-programmet för datorer är kostnadsfritt att hämta från Creative Clouds webbplats.

För att lära dig mer om vanliga frågor gällande Adobe Aero, se Vanliga frågor om Aero för mobiler (iOS) och Vanliga frågor om Aero för datorer.

Du kan ta med egna foton, skiktade filer, ljud eller annat 2D- och 3D-innehåll. Aero optimerar importerade PSD-, JPEG-, OBJ-, GLB-, FBX-, GIF-, PNG Sequence-, WAV- och MP3-resurser för AR. Du kan också ta in resurser från Adobe Photoshop, Illustrator, och Dimension.

För mer information om filformat som stöds i Aero, se Filformat som stöds.

Du kan dela AR-upplevelser som skapas med Aero med intressenter och granskare med ett eller flera av följande alternativ:

• Snabblänk (inklusive QR-kod)
  • .REAL
  • .USDZ
  • Bild eller video

För att lära dig mer om hur du kan samarbeta med andra för att redigera AR-upplevelser, se Dela AR-skapelser och Samarbeta med andra i Adobe Aero-dokument.

Du kan hämta appen Aero för mobiler (iOS) från Apple App Store. Du kan hämta Aero till datorn från Creative Clouds webbplats. Logga in på Adobe-kontot om du uppmanas till det, klicka sedan på antingen Hämta eller Installera för programmet. Mer information finns i Hämta Creative Cloud-program.

Aero för mobil (iOS) är tillgängligt på alla enheter som stöder ARKit 2 och iOS 13 eller senare och rekommenderas för användning på följande enheter:

• iPhone 8 Plus och senare.
  • iPad (enheter med A11 ARM-chips eller högre).

• iPad och iPad Mini 5:e generationen och senare.

• iPad Air 3:e generationen och senare.

• iPad Pro 2:a generationen och senare.
  • Internetanslutning och registrering krävs för nödvändig aktivering av programvaran samt tillgång till onlinetjänster.

Aero för datorer är tillgängligt på både Windows- och Mac-datorer. Vi rekommenderar följande:

Windows

•  Win 10 64-bitars 1903 (Windows 10 64-bitars uppdatering i maj 2019, version 10.0.18362)
  • Intel 7:e generationen eller nyare CPU eller motsvarande AMD

Mac

• macOS 10.13 (High Sierra) och senare
  • Intel 6:e generationen eller nyare CPU

För att lära dig mer om systemkravsspecifikationerna för användning av Aero, se systemkrav för Aero för mobiler (iOS) och systemkrav för Aero för datorer.

Logga in på sidan för Adobe-kontot med ditt nuvarande Adobe ID (e-postadress) och lösenord. Klicka på fliken Lösenord och säkerhet och byt sedan lösenord. Mer information om hur du ändrar lösenordet och annan kontoinformation finns i Hantera ditt Adobe ID-konto.