Lär dig hur du återställer en glömt lösenord eller ändrar det befintliga lösenordet.

Återställa ett glömt lösenord

1. Gå till Adobe-kontots inloggningssida, ange din e-postadress och välj Fortsätt.

Inloggningsskärm
  2. Välj Återställ ditt lösenord.

Klicka på Återställ ditt lösenord
  3. Ange koden som skickades till din e-postadress eller telefon.

Uppdatera kod

Om du har angett både en e-postadress och ett telefonnummer kan du välja att få koden via e-post i stället. Välj Få din kod på ett annat sätt.

4. På skärmen Uppdatera ditt lösenord anger du ditt nya lösenord två gånger för att bekräfta det och väljer sedan Återställ lösenordet

Uppdatera lösenord

Hittar du inte e-postmeddelandet som innehåller koden?

Om du inte ser e-postmeddelandet från Adobe i din inkorg kan du titta i skräppostmappen. Om du ändå inte hittar e-postmeddelandet kan du titta i Fick du inte något e-postmeddelande från Adobe.

Har du inte tillgång till din e-postadress?

Mer information om hur du uppdaterar din e-postadress finns i Redigera personlig profil för Adobe-konto. Om du inte har något telefonnummer kopplat till ditt konto och inte kan komma åt din e-post för att återställa lösenordet, kontaktar du oss.

Ändra ett befintligt lösenord

För att ditt konto och dess data ska vara skyddade kan det vara bra att ändra kontots lösenord då och då.

1. Välj Ändra under avsnittet Lösenord.

Lösenordsområde
  2. Bekräfta din identitet genom att ange ditt nuvarande lösenord.

3. Ange sedan det nya lösenordet två gånger för att bekräfta och välj Ändra lösenord.

Återställ_lösenord

Behöver du uppdatera din e-postadress eller ditt telefonnummer?

Mer information om hur du ändrar e-postadress eller telefonnummer finns i Redigera personlig profil för Adobe-konto.