Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

eLearning Suite finns inte längre att köpa i de flesta länder. Adobe Captivate 9 är Adobe främsta lösning för eLearning. Lär dig mer om de olika inköpsalternativ för Captivate.

Hitta lösningar till felet ”Jag kan inte att öppna den nedladdade filen” i den här artikeln. För att lösa andra nedladdningsproblem med eLearning Suite, se denna felsökningsguide för nedladdning.

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Du kan installera eLearning Suite på högst två datorer. Om du vill installera ett eLearning Suite-program på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program.

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Vanliga frågor

Lär dig mer om eLearning Suite-programmen och de viktigaste arbetsflödena i Kom igång med Adobe eLearning Suite.

Se Vanliga problem | Adobe eLearning Suite 6 för information om kända problem och felsökningstips.

Ja. Om du uppgraderar till Adobe Captivate 5 eller senare, får du tillgång till extra röster på tyska, franska och brittisk engelska. Du kan också använda röster som installeras med operativsystemet. Se Text-till-tal-konverterare för olika språk.