Felsökning och hjälp

Ladda ned och installera

Hur laddar jag ner och installerar eLearning Suite?

eLearning Suite finns inte längre att köpa i de flesta länder. Adobe Captivate 9 är Adobe främsta lösning för eLearning. Lär dig mer om de olika inköpsalternativ för Captivate.

Varför går det inte att hämta eLearning Suite?

Hitta lösningar till felet ”Jag kan inte att öppna den nedladdade filen” i den här artikeln. För att lösa andra nedladdningsproblem med eLearning Suite, se denna felsökningsguide för nedladdning.

Hur hittar jag mitt Adobe-ID och lösenord?

Läs dessa enkla lösningar till vanliga problem med Adobe-ID och inloggning för att återfå åtkomsten till ditt konto.

Kan jag installera eLearning Suite på en annan dator?

Du kan installera eLearning Suite på högst två datorer. Om du vill installera ett eLearning Suite-program på en tredje dator måste du inaktivera det på en av dina tidigare datorer. Lär dig mer om att aktivera och inaktivera Adobe-program.

Hur ändrar jag mitt lösenord?

Logga in på ditt Adobe-konto med ditt Adobe-ID och lösenord.  Klicka därifrån på fliken Säkerhet och sekretess och sedan på Ändra under Lösenord. För mer information om hur du ändrar lösenord och andra kontouppgifter, se Hantera ditt Adobe ID-konto.

Vanliga frågor

Var ska jag börja?

Lär dig mer om eLearning Suite-programmen och de viktigaste arbetsflödena i Kom igång med Adobe eLearning Suite.