Felmeddelande: Stäng alla program för att fortsätta installationen

När du installerar Adobe-produkter får du följande meddelande:

Stäng följande program om du vill fortsätta:

<lista över program>

Om det här meddelande återkommer även efter att du har stängt listan med program så kanske några processer för programmen körs i bakgrunden. Avsluta dessa bakgrundsprocesser för att fortsätta installationen av Adobe-produkten.

Lösning: Avsluta programmet

Avsluta programmet på din dator. Mer information finns i:

Avsluta processen i Windows

Avsluta processen med Windows aktivitetshanterare.

1. Högerklicka på aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren.

Välj Enhetshanteraren
  2. Om programmet som anges i felet visas markerar du programmet och klickar på Avsluta aktivitet.

Klicka på Avsluta uppgift
  3. Klicka på Mer info för att utöka aktivitetshanteraren.

Klicka på Mer info
  4. Klicka på fliken Processer. Kontrollera processer relaterade till programmet som anges i felmeddelandet.

Klicka på Avsluta process
  5. Markera processen och klicka sedan på Avsluta process.

Obs!

Om till exempel Adobe Bridge anges i felmeddelandet letar du upp Bridge.exe, markerar filen och klickar på Avsluta aktivitet.

Avsluta processen i Mac OS

Avsluta processen på Mac OS genom att följa anvisningarna:

1. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet på skärmen och välj Tvångsavsluta.

Listan över program visas.

Välj Tvångsavsluta
  2. Markera programmet som anges i felmeddelandet och klicka på Tvångsavsluta.

Klicka på Tvångsavsluta
  3. Om programmet inte visas går du till Program > Verktyg och sedan klickar du på Aktivitetskontroll.

4. Markera processen och klicka sedan på ikonen Tvångsavsluta process.

Klicka på Stäng process

Obs!

Om till exempel Adobe Crash Daemon anges i felmeddelandet letar du upp Adobe Crash Daemon, markerar det och klickar på ikonen Tvångsavsluta en process.

Stäng SugarSync om programmet som visas är ShellExtLoader.