Hämta köpt programvara, tidigare versioner av program och kostnadsfria testversioner. Lokalisera även program som redan är installerade.

Hitta en nedladdningslänk

Tre typer av nedladdningar är tillgängliga från Adobe.com:

• Den aktuella versionen av appar till salu
  • Hämtningar av testversioner
  • Tidigare versioner av appar som inköpts via det elektroniska nedladdningsprogrammet (ESD)

Logga in till ditt Adobe ID konto för att hämta en app som du köpte från Adobes onlinebutik eller för att hämta en tidigare version av en app. En historik av dina ESD-köp från Adobe Store finns tillgängligt på ditt Adobe-konto.

Obs!

Viktigt: Om du har köpt en tidigare version av en Adobe-programprodukt på en skiva kan du inte hämta appen från Adobe.com.

1. Få åtkomst till ditt Adobe ID-konto online och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

2. I navigeringsfältet längst upp klickar du på fliken Planer.

3. I den vänstra rutan ska du klicka på Orderhistorik.

4. Klicka på ordernummer för appen du söker under Orderhistorik.

5. Hitta appen som du vill hämta på beställningssidan under Objekt och klicka på Hämtningsbara filer och serienummer.

Hitta appar som du har hämtat

När du hämtar en app från Adobe.com, väljer du en plats för att spara programmet. Om du inte minns var du sparade filerna kan du försöka med någon av följande lösningar.

Obs!

Om du hämtade filerna med hjälp av Internet Explorer 7 i Windows Vista kan det hända att filerna har gjorts virtuella. Se Jag kan inte hitta eller starta hämta installationsprogrammet.

Kontrollera webbläsarens nedladdningsplats

Kontrollera platsen där webbläsaren automatiskt sparar hämtade filer:

• Internet Explorer (Windows): C:\… [användarnamn]\Mina dokument\hämtningar eller C:\…[användarnamn]\hämtningar
  • Firefox: Välj Firefox > Inställningar (Mac OS) eller Verktyg > Inställningar (Windows). Titta i området Filhämtningar under fliken Allmänt. Hämtningsplatsen finns i Spara filerna till inställningen.
  • Safari (Mac OS): Välj Safari > Inställningar. I den Generella fliken finns hämtningsplatsen Spara hämtade filer till inställningen.
  • Google Chrome: Välj Inställningar > Avancerat. Under Filhämtningar kan du komma åt inställningen Nedladdningsplats.

Kontrollera nedladdningsfönstret (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox och Safari följer hur nedladdningen fortskrider när filer hämtas. Kontrollera hämtningsfönstret för att se var de hämtade filerna sparades om Firefox eller Safari (inte Akamai Download Manager) hanterade hämtningen:

• Firefox: Välj Verktyg > Filhämtningar eller tryck påCtrl+J(Windows) eller Kommando+J (Mac OS). Högerklicka (Windows) eller Ctrl-klicka (Mac OS) på den hämtade filen och välj Öppna objektets mapp(Windows) eller Visa i Finder(Mac OS).
  • Safari (Mac OS): Välj Fönster > Filhämtningar eller tryck på Alt+Kommando+L. Ctrl-klicka på den hämtade filen och välj Visa i Finder.
  • Google Chrome: Välj Inställningar > Filhämtningar eller tryck på Ctrl + J. Klicka på länken Visa i mapp under den hämtade filen.

Sök igenom hårddisken

Sök igenom din hårddisk (eller hårddiskar) efter hämtade filer med hjälp av något av följande villkor:

• Leta efter filer som ändrades det datum då hämtningen utfördes.
  • Om du laddade ned ett CS5-program ska du leta effter filer som innehåller CS5. I Windows kan du söka med jokertecken genom att leta efter*CS5*.

Obs!

Mer information om hur du söker finns i hjälpfilerna till operativsystemet.

Använd loggen för Akamai Download Manager

Om Akamai Download Manager för Firefox eller Safari hanterade hämtningen innehåller Akamai Download Managers sessionsloggfil nedladdningsplatsen för den sparade hämtningen. För att använda loggfilen för att hitta din hämtade fil, använd dig av stegen nedan för din webbläsare och operativsystem.

Firefox i Windows

1. Öppna %USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueue i en textredigerare likt Notepad.

2. Kolla högst upp i loggfilen efter följande rad: ;LAST_TARGET_FOLDER=[disk plats]. Till exempel visar här raden att filen sparades till skrivbordet:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Documents and Settings\[username]\desktop\

Firefox eller Safari i Mac OS

1. Öppna terminalen och skriv följande kommando: grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. Kolla i terminalen efter platsen för den sparade filen. Till exempel visar här raden att filen sparades till skrivbordet:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue; LAST_TARGET_FOLDER=/Users/[användarnamn] % /desktop

Hitta hämtningar för Adobe-produkter köpta via återförsäljare

Om du har köpt en Adobe-produkt via ett försäljningsställe, t.ex. BestBuy eller Amazon.com, och inte längre har installationsmediet går det i vissa fall att hämta programmet från sidan Andra hämtningar på Adobe.com.