Vad som täcks
Lär dig hur du hämtar appar som du har köpt och ladda ned kostnadsfria testversioner och tidigare programversioner. Hitta även appar om du har glömt var du installerade dem.
På den här sidan

Tre typer av nedladdningar är tillgängliga från Adobe.com:

• Den aktuella versionen av appar till salu
    • Hämtningar av testversioner
    • Tidigare versioner av appar som inköpts via det elektroniska nedladdningsprogrammet (ESD)

Logga in till dittAdobe ID konto för att hämta en app som du köpte från Adobes onlinebutik eller för att hämta en tidigare version av en app. En historik av dina ESD-köp från Adobe Store finns tillgängligt på ditt Adobe-konto.

Obs!

Viktigt: Om du har köpt en tidigare version av en Adobe-programprodukt på en skiva kan du inte hämta appen från Adobe.com.

1. Klicka här för att få tillgång till ditt Adobe ID konto online och logga in med ditt Adobe ID och lösenord.

2. Klicka påHantera kontoi navigeringsrutan som visas för att öppna sidan för Hantera konto.

Du kan uppmanas att bekräfta ditt lösenord.

3. Klicka påVisa allaunder Avtal och produkter.

4. Klicka påVisa dina beställningarunder Beställningshistorik.

5. Klicka på ordernummer för appen du söker under Beställning.

6. Hitta appen som du vill hämta på beställningssidan under Objekt och klicka påHämta.

7. Starta nedladdningen genom att göra något av följande:

• Klicka påHämtaoch följ instruktionerna som visas på skärmen.
      • Klicka på Akamai Download Manager och följ instruktionerna på skärmen.
      • Klicka på Alternativ nedladdningsmetod och klicka därefter på .7z- och .exe filerna (Windows) eller .dmg-filen (Mac OS).
      Obs!

Viktigt: Säkerhetskopiera dina hämtade program till offlinemedia, så som DVD eller nätverksenhet. Med en säkerhetskopia har du har fortsatt åtkomst till programmet i fall det är inte tillgängligt från Adobe.com.

När du hämtar en app från Adobe.com, väljer du en plats för att spara programmet. Om du inte minns var du sparade filerna kan du försöka med någon av följande lösningar.

Obs!

Om du hämtade filerna med hjälp av Internet Explorer 7 i Windows Vista kan det hända att filerna har gjorts virtuella. SeJag kan inte hitta eller starta hämta installationsprogrammet (Windows Vista).

Kontrollera webbläsarens nedladdningsplats

Kontrollera platsen där webbläsaren automatiskt sparar hämtade filer:

• Internet Explorer (Windows): C:\… [användarnamn]\Mina dokument\hämtningar eller C:\…[användarnamn]\hämtningar
    • Firefox: VäljFirefox > Inställningar(Mac OS) ellerVerktyg > Inställningar (Windows). Titta i området Filhämtningar under fliken Allmänt. Hämtningsplatsen finns i Spara filerna till inställningen.
    • Safari (Mac OS): VäljSafari > Inställningar. I den Generella fliken finns hämtningsplatsen Spara hämtade filer tillinställningen.
    • Google Chrome: VäljAnpassa och kontrollera Google Chrome > Alternativ. Sök i Nedladdade filer på fliken Under huven. Hämtningsplatsen finns i inställningarna förPlats för hämtning.

Kontrollera nedladdningsfönstret (Firefox, Safari, Chrome)

Firefox och Safari följer hur nedladdningen fortskrider när filer hämtas. Om Firefox eller Safari (inte Akamai Download Manager eller Adobe Download Assistant) hanterade hämtningen, kontrollera hämtningsfönstret för platsen för dina hämtade filer:

• Firefox: VäljVerktyg > Filhämtningareller tryck påCtrl+J(Windows) ellerKommando+J(Mac OS). Högerklicka (Windows) eller Ctrl-klicka (Mac OS) på den hämtade filen och väljÖppna objektets mapp(Windows) ellerVisa i Finder(Mac OS).
    • Safari (Mac OS): VäljFönster > Filhämtningareller tryck påAlt+Kommando+L. Ctrl-klicka på den hämtade filen och väljVisa i Finder.
    • Google Chrome: VäljAnpassa och kontrollera Google Chrome >Filhämtningareller tryck påCtrl+J. Klicka påVisa i Mapplänken under den nedladdade filen.

Sök igenom hårddisken

Sök igenom din hårddisk (eller hårddiskar) efter hämtade filer med hjälp av något av följande villkor:

• Leta efter filer som ändrades det datum då hämtningen utfördes.
    • Om du laddade ned ett CS5-program ska du leta effter filer som innehållerCS5. I Windows kan du söka med jokertecken genom att leta efter*CS5*.
    Tips!

Mer information om hur du söker finns i hjälpfilerna till operativsystemet.

Använd loggen för Akamai Download Manager

Om Akamai Download Manager för Firefox eller Safari hanterade hämtningen innehåller Akamai Download Managers sessionsloggfil nedladdningsplatsen för den sparade hämtningen. Se din webbläsare och operativsystem nedan, ifall du vill använda loggfilen för att hitta den hämtade filen.

Firefox i Windows

1. Öppna%USERPROFILE%\.DownloadManager\.DMQueuei en textredigerare likt Notepad.

2. Kolla högst upp i loggfilen efter följande rad: ;LAST_TARGET_FOLDER=[disk plats]. Till exempel visar här raden att filen sparades till skrivbordet:

;LAST_TARGET_FOLDER=C:\Documents and Settings\[username]\desktop\

Firefox eller Safari i Mac OS

1. Öppna terminalen och skriv följande kommando: grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue

2. Kolla i terminalen efter platsen för den sparade filen. Till exempel visar här raden att filen sparades till skrivbordet:

% grep LAST_TARGET_FOLDER ~/.DownloadManager/.DMQueue; LAST_TARGET_FOLDER=/Users/[användarnamn] % /desktop