Om du har flyttat till ett annat land kan du ändra det land som associeras med ditt Adobe ID.Tillvägagångssättet skiljer sig åt beroende på:

• Oavsett om du har en aktiv prenumeration, och
  • Oavsett om du flyttar till eller från ett land som betjänas av Digital River, en auktoriserad återförsäljare från Adobe

Om du inte har en aktiv prenumeration

Du kan själv ändra land när du köper en prenumeration. Se Ändra land när du inte har en aktiv prenumeration.

Om du inte har en aktiv prenumeration och flyttar till eller från ett land som betjänas av Digital River.

För en lista över länder som betjänas av Digital River, se detta dokument.

Du kan själv ändra land genom att skapa ett nytt Adobe ID med din nuvarande e-postadress. Se Ändra land när du inte har en aktiv prenumeration (länder där Digital River verkar).

Om du har en aktiv prenumeration (som köpts direkt från Adobe eller genom Digital River) Kontakta oss för att ändra det land som associeras med ditt Adobe ID.

Ändra land när du inte har en aktiv prenumeration

Om du inte har en aktiv prenumeration kan du själv ändra land när du köper en prenumeration. Du kan göra den här ändringen vid köpet.

1. Köp en prenumeration, till exempel Creative Cloud Alla program-prenumerationen genom sidan Creative Cloud-planer eller genom Produktkatalogen.

Köp prenumeration
  2. Följ instruktionerna på skärmen tills du kommer fram till betalningen.

Betalningssida
  3. Ändra land på betalningssidan. I följande exempel ändras land från USA till Storbritannien.

Kontakta oss om du inte kan ändra land.

Ändra land

Du uppmanas att uppdatera sidan för att den uppdaterade informationen för det nya landet ska visas. Välj Okej.

Uppmaning om att uppdatera sidan
  4. Ange den nya adressen på den uppdaterade betalningssidan. Valuta och skatteinformation ändras i enlighet med det nya land som du har valt.

Ange den nya adressen
  5. För att slutföra ditt köp med det uppdaterade landet och adressen, följ instruktionerna på skärmen.

Om du flyttar till eller från ett land där Digital River verkar

Digital River är en återförsäljare som godkänts av Adobe och erbjuder sina tjänster i flera länder. För en lista över länder som betjänas av Digital River, se detta dokument.

Om du flyttar till eller från ett land som betjänas av Digital River, se följande instruktioner för att ändra ditt land.

Ändra land när du inte har en aktiv prenumeration (länder där Digital River verkar)

Skapa ett nytt Adobe ID med den e-postadress som associeras med ditt nuvarande Adobe ID. Använd adressen i det land som du ska flytta till i ditt nya Adobe ID.

1. Associera ditt befintliga Adobe ID med en annan, men giltig, e-postadress. Se Ändra e-postadress för ditt Adobe ID.

Obs!

Associera inte ditt nuvarande Adobe ID med en ogiltig e-postadress.

2. Nu när du har frigjort din ursprungliga e-postadress kan du skapa ett nytt Adobe ID med den här e-postadressen för ditt nuvarande land.

Ändra land när du har en aktiv prenumeration

Om du har en aktiv prenumeration (köpt direkt från Adobe eller via Digital River), kontakta oss för att ändra landet i samband med ditt Adobe ID.