Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan met uw Adobe Captivate-software.

Adobe Captivate downloaden en installeren

laptop-download

Klik hieronder op Adobe Captivate downloaden om Adobe Captivate te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. U kunt uw lidmaatschapsversie downloaden nadat u zich hebt aangemeld.)

Hulp met uw lidmaatschap

Uw Adobe ID of wachtwoord vergeten?

Uw Adobe ID is het e-mailadres dat u hebt gebruikt toen u een proefversie hebt geprobeerd of een Adobe-app of lidmaatschap hebt gekocht. Vind oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden

Waarom moet ik me aanmelden om Captivate te gebruiken?

U moet zich aanmelden om uw licentie te valideren. Aanmelding is ook vereist wanneer u programma's downloadt of bijwerkt.