Creative Cloud voor teams biedt je toegang tot de meest recente creatieve desktop-apps, direct vanaf het moment dat ze worden uitgebracht, plus samenwerkingsgereedschappen en -services die je nodig hebt om je beste werk te maken.

Ga naar de pagina over Creative Cloud voor teams voor meer informatie.

Aan de slag

Je eerste app downloaden en installeren

 

Welkom bij Creative Cloud. Als je aan de slag wilt gaan, kun je gewoon de eerste app downloaden van de website van Adobe. De Adobe Creative Cloud desktop-app, waarmee je de toekomstige downloads kunt beheren, wordt tegelijkertijd geïnstalleerd.

Voor meer informatie over het downloaden en installeren van Creative Cloud-apps raadpleeg je Je Creative Cloud-apps downloaden.

Een app starten

Met de Creative Cloud desktop-app zie je in één oogopslag al je Creative Cloud-apps en kun je de apps met één klik starten. Je kunt de apps ook op dezelfde manier starten als elke andere app op de computer: vanuit de installatielocatie.

Zie Creative Cloud-apps starten voor meer informatie over het starten van Creative Cloud-apps op je computer.

 

Veelgestelde vragen

Je Creative Cloud-apps en -services beheren

 De Adobe Creative Cloud desktop-applicatie is het centrale punt voor het beheren van de talloze apps en services die zijn inbegrepen bij je Creative Cloud-lidmaatschap. Je kunt ook bestanden synchroniseren en delen, duizenden lettertypen beheren en bibliotheken met stockfoto's en ontwerpmiddelen openen.

Zie Apps en services beheren met de Creative Cloud desktop-app voor informatie over hoe je apps downloadt, installeert en bijwerkt, bestanden deelt, lettertypen beheert, stockafbeeldingen opent en meer, alles vanuit de Adobe Creative Cloud desktop-app.

Dit werk is gelicentieerd onder de Creative Commons Naamsvermelding/Niet-commercieel/Gelijk delen 3.0 Unported-licentie  De voorwaarden van Creative Commons zijn niet van toepassing op Twitter™- en Facebook-berichten.

Juridische kennisgevingen   |   Online privacybeleid