Als Elements Organizer 2019 vastloopt bij het opstarten in Windows, lost u het probleem op aan de hand van de volgende methode.

Windows-besturingssysteem bijwerken

1. Download en installeer de nieuwste Windows-updates als u een oudere versie gebruikt. Microsoft biedt een gratis update naar de nieuwste versie van Windows 10. Raadpleeg de volgende Microsoft-documentatie Windows-update voor meer informatie.

2. Start Elements Organizer opnieuw.