Als Adobe Premiere Elements is geïnstalleerd, kunt u Instant Movies en videoartikelen maken met de Elements Organizer.

Als u Instant Movies wilt maken, selecteert u de vereiste elementen en klikt u op Maken > Instant Movie. Adobe Premiere Elements wordt gestart, zodat u Instant Movies kunt maken.

Als u videoartikelen wilt maken, selecteert u de vereiste elementen en klikt u op Maken > Videoartikel. Adobe Premiere Elements wordt gestart, zodat u videoartikelen kunt maken. Zie Een videoartikel maken voor meer informatie over videoartikelen.