Encore wordt niet langer ontwikkeld. Encore CS6 is de laatst uitgegeven versie.

De CS6-toepassingen zijn nog steeds beschikbaar als deel van het Creative Cloud-abonnement. Encore wordt geïnstalleerd door eerst Premiere Pro CS6 te installeren, dat Encore CS6 omvat.

In dit document wordt beschreven hoe u Encore CS6 installeert.

Opmerking: De mogelijkheid om CS6-toepassingen te installeren, is alleen beschikbaar voor betaalde Creative Cloud-abonnees en niet bij proefversies. U kunt Encore CS6 niet met een proefversie in Creative Cloud installeren.

U kunt de nieuwste versie van Premiere Pro downloaden op de productpagina.

Premiere Pro CS6 downloaden met de Creative Cloud-desktopapp

U kunt oude versies rechtstreeks via de Creative Cloud-desktopapp downloaden. Vorige versies worden echter standaard verborgen.

Als u vorige versies zichtbaar wilt maken, gaat u als volgt te werk:

OPMERKING: zie Uw Creative Cloud-apps downloaden - Vorige versies van apps installeren

1. Open de Creative Cloud-desktopapp.
  2. Klik op het tabblad Apps.
  3. Scrol omlaag naar de sectie NIEUWE APPS VINDEN.
  4. Klik op het vervolgkeuzemenu Filters en versies rechts naast de sectietitel en selecteer Vorige versie.
  5. Zoek Premiere Pro in de lijst en klik op Installeren.
  6. Er wordt een menu met beschikbare versies weergegeven. Kies CS6 (6.0) uit de lijst.
    Premiere Pro CS6 wordt gedownload en geïnstalleerd. Encore CS6 wordt naast Premiere Pro geïnstalleerd.
Apps-menu in Creative Cloud-desktopapp
Apps-menu in Creative Cloud-desktopapp

Premiere Pro CS6 handmatig downloaden en installeren

Als u de Creative Cloud-desktopapp niet kunt gebruiken, kunt u Premiere Pro en Encore CS6 handmatig downloaden en installeren.

OPMERKING: Als u geen Creative Cloud-abonnement hebt, moet u een serienummer invoeren om deze download te licentiëren.

Ga naar de volgende koppeling voor directe downloadlinks voor het Premiere Pro CS6-installatieprogramma:

Creative Suite 6-toepassingen downloaden

De sjablonen en bibliotheekinhoud van Encore CS6 installeren

Het installatieprogramma van Encore CS6 installeert niet automatisch de sjablonen of bibliotheekinhoud die u kunt gebruiken om uw eigen menu's te maken.

U vindt hier richtlijnen om deze bestanden te installeren: http://helpx.adobe.com/nl/x-productkb/multi/library-functional-content-missing.html

Workflow met Encore CS6 en Adobe Premiere Pro CC

Encore CS6 is niet ontworpen om te werken met Adobe Premiere Pro CC via dynamische koppeling. Er is een nieuwe workflow in de video die u via de volgende koppeling vindt.

http://blogs.adobe.com/davtechtable/2013/05/using-encore-cs6-with-premierepro-cc.html