Een teamlidmaatschap biedt je toegang tot de nieuwste desktop-apps, samenwerkingshulpmiddelen en services die je nodig hebt om je beste werk te creëren.

Als je toegang wilt tot producten en services van Creative Cloud of Document Cloud voor teams, moet je IT-beheerder je uitnodigen. Als je de e-mailuitnodiging niet kunt vinden, vraag je of de beheerder de uitnodiging opnieuw wil verzenden. Nadat je de uitnodiging hebt ontvangen, accepteer je deze om lid te worden.

Zie Lid worden van een team- of ondernemingslidmaatschap voor meer informatie over hoe je een e-mailuitnodiging accepteert om lid te worden van Adobe Creative Cloud voor teams.

Je eerste app downloaden en installeren

Ga aan de slag door eenvoudig je eerste app te downloaden van de website van Adobe. De Adobe Creative Cloud desktop-app, waarmee je toekomstige downloads kunt beheren, wordt tegelijkertijd geïnstalleerd.

Voor meer informatie over het downloaden en installeren van Creative Cloud-apps raadpleeg je Je Creative Cloud-apps downloaden. Voor Document Cloud-apps raadpleeg je Een Adobe Acrobat DC-lidmaatschap downloaden en installeren.

Je apps starten en gebruiken

Met de Creative Cloud desktop-applicatie zie je in één oogopslag al je Creative Cloud-apps en kun je de apps met één klik starten. Je kunt de apps ook op dezelfde manier starten als elke andere app op de computer: vanuit de installatielocatie.

Voor meer informatie over het starten van Creative Cloud-apps op je computer raadpleeg je Creative Cloud-apps starten. Voor het gebruik van Document Cloud-services raadpleeg je Adobe Document Cloud.

Je Creative Cloud-apps en -services beheren

De Adobe Creative Cloud desktop-applicatie is het centrale punt voor het beheren van de talloze apps en services die zijn inbegrepen bij je Creative Cloud-lidmaatschap. Je kunt ook bestanden synchroniseren en delen, duizenden lettertypen beheren en bibliotheken met stockfoto's en ontwerpmiddelen openen.

Voor informatie over het downloaden, installeren en bijwerken van apps, het delen van bestanden, het beheren van lettertypen, de toegang tot afbeeldingen en meer raadpleeg je Je apps en services beheren.

Je Document Cloud-apps en -services beheren

Gebruik de Document Cloud-website om toegang te krijgen tot veel van je favoriete Acrobat-hulpmiddelen op het web. Je kunt PDF-bestanden maken, ordenen, delen en opslaan. In de zelfstudie Online werken met PDF's leer je hoe je dat doet.