Als je als eindgebruiker van een teamlidmaatschap toegang wilt tot producten en services van Creative Cloud of Document Cloud, moet je IT-beheerder die aan je toewijzen. Je ontvangt per e-mail bericht wanneer een product of service aan je is toegewezen en vervolgens kun je hiermee aan de slag gaan.

Toegang tot de nieuwste creatieve apps van Adobe

artboard_4

Download de eerste app om aan de slag te gaan. De Adobe Creative Cloud desktop-app, waarmee je toekomstige downloads kunt beheren, wordt tegelijkertijd geïnstalleerd.

Inhoud maken en aanleveren

artboard_4_copy_2

Bekijk stapsgewijze zelfstudies om vaardigheden te leren of te vergroten. Deze zelfstudies lopen uiteen van beginner tot gevorderde en behandelen de basisbeginselen, nieuwe functies en tips en technieken.

Probleemoplossing en hulp

artboard_8

De volgende koppelingen leiden naar nuttige informatie als je problemen ondervindt bij het downloaden, installeren of werken met een Adobe-applicatie.

Toegang tot de cloudservices

artboard_4_copy

Til je creativiteit naar een hoger plan en deel het resultaat met de rest van de wereld. Gebruik Adobe Fonts, Adobe Stock, Behance en Portfolio om je werk onder de aandacht te brengen van de grootste creatieve gemeenschap ter wereld.

Je accountgegevens bekijken

artboard_7

Meld je online aan bij je Adobe ID-account om toegang te krijgen tot je accountgegevens. Je kunt je lidmaatschappen en producten bekijken, je wachtwoord wijzigen en nog veel meer.

Praat mee

artboard_9

Discussieer mee als je vragen of opmerkingen hebt over de onderwerpen, concepten of procedures die in dit artikel worden beschreven.

Nu aanmelden