VIP-programmahandleiding: Inschrijving

Met VIP is inschrijving eenvoudig. Neem contact op met uw accountmanager (een Adobe-vertegenwoordiger of een geautoriseerde wederverkoper*) om lid te worden van VIP en Adobe-producten te bestellen.

Opmerking:

Belangrijk: Accountmanager betekent ofwel:

(i) Wederverkoper, als de transactie via een wederverkoper verloopt, of
(ii) Adobe-vertegenwoordiger, als de transactie rechtstreeks met Adobe plaatsvindt

Inschrijven

Als u zich wilt inschrijven, neemt u contact op met uw accountmanager en geeft u de volgende basisgegevens op:

 • Marktsegment (commercieel, overheid of onderwijs)
 • Naam van organisatie of instelling
 • Adres
 • Aangewezen naam en e-mailadres van de VIP-beheerder

Uw accountmanager stuurt u vervolgens een e-mailuitnodiging om lid te worden van het Value Incentive Plan en u bent klaar om een bestelling te plaatsen. Voorafgaand aan de aankoop moet de aangewezen VIP-beheerder de algemene voorwaarden van VIP lezen en accepteren om toegang te krijgen tot de Admin Console voor licentiebeheer.

Algemene voorwaarden voor VIP

De uitnodiging om lid te worden van het Value Incentive Plan bevat de algemene voorwaarden die moeten worden geaccepteerd door het VIP-lid. Zodra de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, krijgt uw organisatie of instelling beheerderstoegang tot de licentiebeheertool (Admin Console).

VIP ID: het is de account-ID van uw organisatie of instelling

Een VIP-ID is een uniek identificatienummer dat uw organisatie aanduidt als lid van het VIP-programma. Uw VIP-ID wordt afgegeven op de dag dat de uitnodiging om lid te worden van VIP door uw accountmanager wordt verzonden. U dient uw VIP-ID te bewaren en deze aan uw accountmanager(s) te verstrekken voordat u licenties aanschaft. Dit nummer blijft van kracht zolang uw organisatie of instelling ervoor kiest om deel te nemen aan VIP.

Uw eerste bestelling

Zodra uw organisatie een VIP-ID heeft ontvangen, kunt u uw eerste bestelling rechtstreeks bij een accountmanager plaatsen. U kunt bestellen op het moment van inschrijving of op elk moment daarna. De verlengingsdatum wordt automatisch berekend als twaalf maanden (12 maanden) na ofwel de datum waarop Adobe uw initiële bestelling accepteert of, indien eerder, na uw initiële aankoopautorisatiedatum.

Aan de slag met VIP: het is snel en gemakkelijk

Lid worden van VIP en vervolgens softwarelicenties aanschaffen is eenvoudig en snel. De eerste eenvoudige stap: neem contact op met een accountmanager (een Adobe-vertegenwoordiger of een geautoriseerde Adobe-wederverkoper) om een lidmaatschap aan te vragen. U hoeft geen grote organisatie te zijn om lid te worden. Zelfs teams, scholen en afdelingen die een paar licenties bestellen, profiteren van het VIP-lidmaatschap.

VIP-tijdlijn

Inschrijving

 1. Neem contact op met uw accountmanager en geef uw product- en aankoopbehoeften op.

 2. Wijs een VIP-beheerder aan. Dit is de eerste persoon die toegang heeft tot de Admin Console, waar licenties en gebruikers worden beheerd.

  De VIP-beheerder heeft een Adobe ID nodig om te associëren met de VIP ID.

 3. De VIP-beheerder ontvangt via e-mail een officiële uitnodiging voor VIP en een VIP-ID.

 4. Accepteer de algemene voorwaarden van VIP.

Licenties toevoegen

 1. Voeg licenties toe, via de Admin Console of via uw accountmanager, en plaats uw eerste bestelling.

  Opmerking:

  Sommige producten zijn niet verkrijgbaar via VIP in de Volksrepubliek China (VRC).

 2. Voeg op elk moment licenties toe tijdens uw lidmaatschapsperiode via de Admin Console.

  Onderwijsinstellingen moeten contact opnemen met hun accountmanager voor apparaatlicenties.

   

Betalingen en verlengingen

 1. U moet binnen 30 dagen na ontvangst van uw VIP-ID betalen of een bestelling plaatsen voor de eerste licenties.

 2. Verleng aan het einde van uw termijn door het plaatsen van verlengingsbestellingen binnen de 30 dagen vóór de verlengingsdatum. U kunt op dit moment producten wijzigen of gedeeltelijke verlengingen uitvoeren.

Opmerking:

Het toevoegen van licenties of het aanmaken van een aankoopautorisatie (PA) is mogelijk niet voor alle producten beschikbaar. Neem voor meer informatie contact op met uw accountmanager.

Klaar om aan de slag te gaan?

Met VIP kunt u voorspelbaarder budgetteren, uw vooraf gemaakte kosten verlagen en gebruikmaken van volumekortingen. Stel uw eigen verlengingsdatum in om uw koopcyclus af te stemmen en wees gerust dat uw software altijd in overeenstemming zal zijn.

Neem voor meer informatie contact op met uw geautoriseerde Adobe-wederverkoper of bezoek VIP-ondersteuning.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account