VIP-programmahandleiding: VIP Select

VIP-leden kunnen nog meer besparen als ze in aanmerking komen voor VIP Select door 10 licenties of meer** te kopen tijdens een lidmaatschapsperiode. En ze kunnen nog meer besparen door 50 of 100 licenties of meer aan te schaffen.

VIP-piramide

Kortingsniveaus

Terugblik om mogelijk in aanmerking te komen voor VIP Select

Kwalificeer voor VIP Select met een enkele aankoop

VIP-leden met minder dan 10 licenties komen automatisch in aanmerking voor VIP Select met een enkele bestelling van 10 of meer licenties. Plaats gewoon een bestelling voor de minimale licentiehoeveelheid en uw lidmaatschap wordt automatisch geüpgraded naar VIP Select en de bijbehorende voordelen.

Kom in aanmerking voor VIP Select bij verlenging

Als u in de loop van de lidmaatschapsperiode 10 of meer licenties wilt bestellen, kunt u in aanmerking komen voor VIP Select met een geautomatiseerde terugblik. 31 dagen voor uw verlengingsdatum telt Adobe het totale aantal licenties op dat is gekocht tijdens uw huidige lidmaatschapsperiode. Als dit totaal meer dan 10 licenties is, komen volgende bestellingen van elke grootte in aanmerking voor de initiële VIP Select-korting. Dan kunnen de drempels voor 50 en 100 licenties natuurlijk nog grotere kortingen opleveren.

VIP Select-evaluatie

VIP Select-leden kwalificeren voor een verbintenis van 3 jaar

Nadat u in aanmerking bent gekomen voor VIP Select, heeft uw organisatie of onderwijsinstelling gedurende maximaal drie jaar de mogelijkheid om vaste prijzen te ontvangen wanneer u zich committeert aan meer dan 10 licenties:

Maakt uitgebreide budgettering en meerjarige besparingen mogelijk op alle aankopen

VIP Select met een verbintenis van 3 jaar maakt budgettering mogelijk voor langere jaren (tot 3 jaar voor onderwijs) tegen een vaste prijs* voor een gedefinieerde licentiehoeveelheid. U komt in aanmerking voor korting op alle VIP-aankopen gedurende de looptijd (maximaal 3 jaar, via 2 verlengingen). En u kunt incrementele licenties toevoegen, terwijl u alleen de overeengekomen hoeveelheid hoeft te behouden.

Extra kortingen met een verbintenis van 3 jaar (voor commerciële en overheidsklanten):

Extra discount comparison

Voor commerciële en overheidsklanten: een verbintenis tot 3 jaar wordt geleverd met een nog grotere korting dan de lidmaatschappen voor 1 jaar. Wanneer VIP Select-leden de 3-jarige verbintenis accepteren, wordt hun licentielaag omgezet naar een met extra kortingen.

Neem voor training over specifieke kortingen voor elke Adobe-product contact op met uw accountmanager, die kan laten zien hoe u kunt besparen door hogere licentiehoeveelheden en, belangrijker nog, via een verbintenis gedurende 3 jaar.

Opmerking:

Het aanschaffen van verbruiksartikelen telt niet mee voor het behalen van VIP Select-niveaus of het voldoen aan een 3-jarige verbintenislicentie met een minimumaantal licenties voor een lid.

Stappen om aan de slag te gaan met de 3-jarige verbintenis

1. Schrijf u in voor VIP

Neem contact op met een accountmanager, een Adobe-vertegenwoordiger of een Adobe-wederverkoper. U kunt zich tegelijkertijd inschrijven en uw eerste bestelling plaatsen.

2. Kwalificeren voor VIP Select

U komt automatisch in aanmerking voor VIP Select zodra u ten minste 10 licenties aanschaft, hetzij in een enkele bestelling, hetzij via geautomatiseerde terugkijkactie, die bepaalt of u tijdens uw looptijd 10 of meer licenties hebt gekocht.

3. Accepteer de verbintenis van 3 jaar

Nadat u in aanmerking bent gekomen voor VIP Select, ontvangt u een welkomstmail van VIP Select met een aanbod voor uw organisatie of instelling om een verbintenis van drie jaar te accepteren.

4. Voeg op elk moment licenties toe met vaste prijzen*

Koop nieuwe licenties met de driejarige verbintenisprijzen die u eerder had geaccepteerd, zelfs als u dat specifieke product nog niet hebt gekocht.

Voorbeelden van driejarige verbintenisovereenkomsten

Wanneer u een verbintenis van 3 jaar accepteert, gaat u ermee akkoord een bepaald aantal licenties te behouden tegen de gereduceerde prijzen. U verlengt (jaarlijks) tweemaal gedurende de periode van 3 jaar tegen de ingestelde licentiehoeveelheid. Hier zijn twee voorbeelden:

Voorbeeld A: Een scholengroep of bedrijf komt in aanmerking voor VIP Select met 120 licenties. Ze accepteren onmiddellijk een verbintenis van 3 jaar en stemmen ermee in om gedurende de vastgelegde termijn minimaal 120 licenties te behouden. Er is geen verplichting om aanvullende licenties te behouden die na aanvaarding van de overeenkomst zijn toegevoegd.

Voorbeeld B: Een universiteit of overheidsdienst komt in aanmerking voor VIP Select met 100 licenties. Ze voegen later 20 licenties toe en accepteren vervolgens de verbintenis van 3 jaar en stemmen ermee in om gedurende de vastgelegde termijn minimaal 120 licenties te behouden.

Productbeschikbaarheid gedurende een lidmaatschapsperiode van 3 jaar

Adobe innoveert altijd en brengt mogelijk op elk moment nieuwe producten uit die via VIP kunnen worden gekocht. Als, nadat u lid bent geworden van een 3-jarige verbintenis, een nieuw product wordt uitgebracht en beschikbaar wordt voor aankoop via VIP, dan wordt de initiële prijs van dat product ook opgenomen in uw 3-jarige verbintenisprijs.

Adobe kan de beschikbaarheid van een product op elk moment stopzetten. Als dit gebeurt gedurende een verbintenisperiode van 3 jaar, kan een lid het product niet meer kopen na de laatste verkoopdatum.

Opmerking:

* Specifieke prijzen worden altijd ingesteld tussen de VIP Select lid en de Adobe-vertegenwoordiger of Adobe-wederverkoper.

** Het aanschaffen van verbruiksartikelen telt niet mee voor het behalen van VIP Select-niveaus of het voldoen aan een 3-jarige verbintenislicentie met een minimumaantal licenties voor een lid.