Handboek Annuleren

VIP-programmahandleiding: opties voor de lidmaatschapstermijn

Met VIP is het beheer van licenties zeer eenvoudig en flexibel, met opties voor de lidmaatschapstermijn die tegemoetkomen aan de behoeften van uw organisatie of instelling. En er is geen contractverlenging of onderhandeling nodig. Alleen de licenties moeten elke termijn worden verlengd en u kunt het aantal licenties en de producten zo nodig aanpassen. Raadpleeg het gedeelte Verlenging voor meer informatie.

Opties voor de lidmaatschapstermijn: jaarlijks of verlengd

VIP biedt drie opties voor de lidmaatschapstermijn om zo te voldoen aan de behoeften van uw organisatie of instelling:

Jaarlidmaatschap

Met een jaarlidmaatschap kunnen VIP-leden vooraf betalen voor een licentielidmaatschap van 12 maanden. De verlengingsdatum ligt 12 maanden na de datum waarop Adobe uw eerste bestelling accepteert of, indien dat eerder is, na de datum van uw eerste aankoopautorisatie. Opmerking: alle termijnen worden tijdens de verlengingsperiode standaard ingesteld op een jaarlidmaatschap.

Verlengd lidmaatschap: twee opties

Er zijn twee opties voor een verlengde termijn beschikbaar via VIP:

Verlengd vooruitbetaald lidmaatschap

Voordat leden zich aanmelden voor VIP, kunnen ze ervoor kiezen om vooraf te betalen voor maximaal 36 maanden (48 maanden voor de overheid en het onderwijs). Met deze optie kunt u nog gemakkelijker voldoen aan de wensen van uw organisatie of instelling op het gebied van inkoop en budgettering. Met deze optie krijgt u een verlengde licentieperiode en kunt u een verlengingsdatum selecteren die aansluit bij het budgetschema van uw organisatie of instelling. Praat met uw accountmanager over deze optie voordat u zich aanmeldt voor VIP.

Opmerking:

Alle termijnen worden tijdens de verlengingsperiode standaard ingesteld op een jaarlidmaatschap.

Langdurige besparing met een 3-jarige verbintenis met VIP Select

Een extra verlengd lidmaatschap voor VIP Select-leden omvat een 3-jarige verbintenis (niet beschikbaar voor een verlengd vooruitbetaald lidmaatschap) waarmee uw organisatie jaarlijks een vaste prijs* betaalt voor het aantal licenties dat aan het begin van de overeenkomst is ingesteld. Als klanten zich aanmelden voor de verlengde overeenkomst, krijgen ze een hogere korting dan wanneer ze zich aanmelden voor 1 jaar.

U kunt tijdens de lidmaatschapsperiode extra licenties toevoegen tegen de kortingsprijs die wordt vastgesteld op de dag dat u de 3-jarige overeenkomst ondertekent. Er is een aanvullende aanpassing vereist als u zich wilt aanmelden voor een verbintenis van 3 jaar. Als u hiervoor in aanmerking komt, wordt er een koppeling naar de aanpassing weergegeven op het tabblad Account in de Adobe Admin Console en deze is zichtbaar voor de systeembeheerder die is aangewezen als contracteigenaar.

Opmerking:

* Specifieke prijzen worden altijd afgesproken tussen de accountmanager en het VIP-lid.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account