Aan de slag met FrameMaker

FrameMaker downloaden en installeren

fm_appicon_88x84

Klik hieronder op FrameMaker downloaden om FrameMaker te downloaden. Volg de aanwijzingen op het scherm om u aan te melden en het programma te installeren. (Maak u geen zorgen als u op de pagina voor de gratis proefversie start. de lidmaatschapsversie wordt gedownload zodra u zich aanmeldt.)

Hulp met uw lidmaatschap

Ik heb al een licentie voor een eerdere versie van FrameMaker. Wat zijn mijn upgrade-opties?

Er is geen upgrade-optie (naar de nieuwste versie van FrameMaker en Technical Communication Suite) beschikbaar voor klanten die een geldige seriële of permanente licentie hebben voor eerdere versies van FrameMaker.

U moet kiezen voor abonnementsopties om toegang te krijgen tot de nieuwste versie van FrameMaker.

Waarom wordt FrameMaker niet gedownload?

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij FrameMaker en andere Adobe-apps.

Is FrameMaker beschikbaar voor zowel 32-bits als 64-bits?

Met de nieuwste versie van Adobe FrameMaker kunt u alleen een 64-bits versie installeren. De 64-bits versie van FrameMaker vereist een 64-bits versie van Windows 11 of Windows 10.

32-bits wordt niet langer ondersteund door de nieuwste versie van Adobe FrameMaker.

Kan ik een volledige/permanente licentie (met seriële sleutel) van de nieuwste versie van Adobe FrameMaker kopen?

Een volledige licentie van Adobe FrameMaker is niet langer te koop. Voor individuele behoeften kunt u kiezen voor abonnementsplannen via adobe.com.

Voor ondernemingen, MKB's, onderwijs- en overheidsinstellingen kunt u kiezen voor abonnementen met volumelicenties, zoals Enterprise Term License Agreement (ETLA) en Value Incentive Program (VIP).

Raadpleeg de koopgids of schrijf ons op techcomm@adobe.com om alle aankoopopties te verkennen.