Leren en ondersteuning voor Adobe FrameMaker

Tips voor het oplossen van problemen en help

De Distiller-app die met het installatieprogramma is gebundeld, vereist Visual C Runtime Libraries om deze te installeren en uit te voeren. Soms herkent de Distiller-app de Visual C Runtime Libraries niet, zelfs niet als ze op uw systeem zijn geïnstalleerd. Doordat Visual C niet wordt gedetecteerd, mislukt de installatie van de add-on PDF Creation. Zie voor een tijdelijke oplossing het artikel Missing Distiller error on saving a document as PDF (Fout dat Distiller ontbreekt bij opslaan van een document als PDF). 

Dit kan meerdere redenen hebben. Zie voor oplossingen het artikel Cannot generate PDF of FrameMaker documents or books (Kan geen PDF van FrameMaker-documenten of boeken genereren). 

Er zijn voorgedefinieerde sjablonen beschikbaar in de Admin Console om pakketten voor Adobe FrameMaker te maken. Zie Adobe-sjablonen voor pakketten voor meer informatie.

Ga naar de helppagina voor FrameMaker voor koppelingen naar zelfstudies, de gebruikershandleiding, instructievideo's en meer.

Een volledige licentie van Adobe FrameMaker is niet langer te koop. Voor individuele behoeften kunt u kiezen voor abonnementsplannen via adobe.com.

Voor ondernemingen, MKB's, onderwijs- en overheidsinstellingen kunt u kiezen voor abonnementen met volumelicenties, zoals Enterprise Term License Agreement (ETLA) en Value Incentive Program (VIP).

Raadpleeg de koopgids of schrijf ons op techcomm@adobe.com om alle aankoopopties te verkennen Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie. 

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij FrameMaker en andere Adobe-apps.

U kunt FrameMaker in de online Adobe Store aanschaffen of door te bellen naar: +1-866-647-1213. Kom meer te weten over andere manieren om FrameMaker te kopen, inclusief rechtstreeks bij Adobe of via geautoriseerde wederverkopers of met studentenkortingen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. 

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt FrameMaker op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Hebt u vijf of meer licenties nodig, vraag dan of iemand u kan terugbellen.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Lees hoe u het opnieuw instelt.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt de proefversie van 30 dagen van Adobe FrameMaker in een abonnement omzetten door een licentie aan te schaffen op Adobe.com. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons bereiken op techcomm@adobe.com. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met de ondersteuning van Adobe. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.