Tips voor het oplossen van problemen en help

Veelvoorkomende problemen

Als Adobe FrameMaker eigendom is van uw organisatie, wordt het niet vermeld onder uw Adobe ID. Chatten met de Adobe-klantenservice.

Wanneer u meer dan 125% inzoomt op een high-resolution monitor, ziet u mogelijk het grijze scherm wanneer u schakelt naar de Auteurweergave. Zie Auteurweergave wordt grijs op high-resolution monitors voor een oplossing.

Als u de door FrameMaker (versie 2015) gegenereerde responsieve HTML5-uitvoer weergeeft in Safari op iOS, wordt de inhoudsopgave mogelijk niet correct worden weergegeven. Zie Inhoudsopgave ontbreekt in responsieve HTML5-uitvoer op iOS v10 voor een oplossing.

De uitvoer die is gegenereerd met FrameMaker (versie 2015), update 1 tot en met 4, is niet geoptimaliseerd voor Google zoeken. Zie Responsieve HTML5-uitvoer niet geoptimaliseerd voor Google zoeken voor een oplossing.

Ga naar de helppagina voor FrameMaker voor koppelingen naar zelfstudies, de gebruikershandleiding, instructievideo's en meer.

Downloaden & Installeren

U kunt FrameMaker met of zonder abonnement kopen. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om het product te kopen en te downloaden. Zie Gedownloade apps en bestanden zoeken voor hulp bij het installeren en downloaden van de app na de aankoop. Zie Veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie over aankoopopties.

Ontdek hoe u downloadproblemen kunt oplossen die optreden bij FrameMaker en andere Adobe-apps.

Ja! U kunt een proefversie downloaden vanaf de pagina Downloads van Adobe. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om een proefversie te downloaden. Raadpleeg dit artikel over het installeren van een proefversie voor gedetailleerde instructies.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt FrameMaker op twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Adobe-toepassingen. Als u vijf of meer licenties nodig hebt, kunt u overwegen een volumelicentie-abonnement aan te schaffen.

Accountbeheer

Meld u aan op uw Adobe accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

U kunt uw creditcardgegevens bijwerken vanaf uw accounts-pagina op adobe.com. Zie Betaling in de Adobe Store | Veelgestelde vragen over online bestellen en betaling.

U kunt een proefversie van FrameMaker (versie 2017) eenvoudig omzetten in een abonnement. Selecteer de abonnementsoptie wanneer u het product aan uw winkelwagen in de Adobe Store toevoegt. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

U kunt uw abonnement annuleren op uw accountpagina op adobe.com of door contact op te nemen met Adobe Support. Als u binnen 14 dagen annuleert, wordt uw bedrag volledig terugbetaald. Anders wordt 50% van uw resterende contract in rekening gebracht. U hebt na het annuleren geen toegang tot software met een abonnement. Zie Informatie over abonnementen en tarieven in de veelgestelde vragen over FrameMaker voor meer informatie.

Community

Meedoen aan de conversatie.