Eenvoudig migreren vanuit Draw en Sketch

Lees hoe je je bestanden migreert van Adobe Draw en Adobe Sketch naar Adobe Fresco.

Als je de app Adobe Draw of Adobe Sketch al gebruikt, worden je bestanden automatisch gemigreerd wanneer je je voor het eerst aanmeldt bij Adobe Fresco. Adobe Fresco geeft een bericht weer nadat het importeren is gestart en wanneer het importeren is voltooid.

Bestanden van Adobe Sketch of Adobe Draw importeren in Adobe Fresco
Nadat het importeren is gestart

Het importeren van Adobe Draw- en Adobe Sketch-documenten in Adobe Fresco is voltooid
Nadat het importeren is voltooid

1. Tik op Weergeven als je de geïmporteerde Draw- en Sketch-bestanden wilt weergeven.

Als je Adobe Sketch of Adobe Draw al gebruikt en Adobe Fresco voor het eerst start, verschijnt er een banner die je welkom heet in de app. Als je op de banner tikt, word er een praktische, interactieve rondleiding gestart. Tijdens de rondleiding kun je ook de verschillende gereedschappen uitproberen en schilderen op het canvas.

Kan ik afzonderlijke Sketch- en Draw-bestanden importeren?

Ja, je kunt afzonderlijke Sketch- en Draw-bestanden handmatig importeren. Gebruik hiervoor de optie Importeren en openen op het startscherm van Adobe Fresco.

Opmerking:

De mogelijkheid om Sketch/Draw-projecten handmatig te importeren is niet beschikbaar in Adobe Fresco 1.1 voor Windows. Zie Adobe Fresco voor Windows voor meer informatie.

Heb je een vraag of een idee?

Als je een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit je dan aan bij de Adobe Fresco-gemeenschap. We horen graag van je en kijken uit naar je creaties.