DMe | Photoshop Fix en Photoshop Mix iOS en Android: einde van ondersteuning en beëindiging 2024

Hier staat alles wat je moet weten over de beëindiging van de ondersteuning van Adobe Photoshop Fix en Photoshop Mix.

De functies van Photoshop Fix (iOS en Android) en Photoshop Mix (iOS) zijn toegevoegd aan Photoshop Express, waarbij we ervoor hebben gezorgd dat gebruikers doorlopend blijven profiteren van geoptimaliseerde foto- en videobewerkingsfuncties op mobiel.

Hoewel er momenteel geen plannen zijn om de technologie van Photoshop Mix te migreren naar Photoshop Express voor Android, voegen we voortdurend nieuwe functies toe en verbeteren we de functionaliteit om te voldoen aan de creatieve behoeften van gebruikers.

Ja, Photoshop Express kan gratis worden gedownload. Deze app biedt functies om afbeeldingen te bewerken en te retoucheren en om collages en composities te maken, maar ook extra mogelijkheden zoals thema's, stickers, overlays, tekst en meer. Voor gebruikers die op zoek zijn naar geavanceerdere bewerkingen of die meer mogelijkheden willen om hun creativiteit de vrije loop te laten, zijn er de premiumfuncties.

Je kunt de versies van Photoshop Fix en Photoshop Mix die al op je apparaat zijn gedownload, blijven gebruiken tot 4 juni 2024. Na 4 juni 2024 werken Photoshop Fix en Photoshop Mix niet meer en heb je geen toegang meer tot de apps en je projecten. Download je projecten nu naar je filmrol om te voorkomen dat je werk kwijtraakt.

Adobe zal geen nieuwe functies meer aan deze apps toevoegen en geen updates meer uitbrengen.

We zullen Photoshop Fix of Photoshop Mix niet meer bijwerken en één-op-één technische ondersteuning, oplossingen voor beveiligingsproblemen en bugfixes zijn niet meer beschikbaar. We raden gebruikers aan hun bestanden lokaal te downloaden om te voorkomen dat ze werk kwijtraken. Bestanden kunnen vervolgens worden geüpload naar Photoshop Express, waar ze hun creatieve werk kunnen voortzetten.

De meeste functies en functionaliteit van Photoshop Fix en Mix zijn gemigreerd naar Photoshop Express, de alles-in-één mobiele foto- en videobewerkingsapp van Adobe. 

We raden gebruikers aan om hun projecten zo snel mogelijk lokaal op hun apparaat op te slaan om te voorkomen dat ze werk kwijtraken. Hoewel de meeste functies van Photoshop Fix en Photoshop Mix aanwezig zijn in Photoshop Express, worden bestaande projecten niet gemigreerd. Na 4 juni 2024 zijn gebruikersprojecten niet meer toegankelijk via de apps of de cloud. 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online