Handboek Annuleren

Upgraden naar een betaald lidmaatschap van Adobe Fresco

Lees hoe je kunt upgraden van het gratis startlidmaatschap van Adobe Fresco naar een betaald lidmaatschap.

Als je het gratis startlidmaatschap van Fresco gebruikt, heb je toegang tot meer dan 100 penselen, waaronder live-, pixel-, vector- en veegpenselen, maar heb je geen toegang tot de premiumfuncties. Met het gratis startlidmaatschap is je cloudopslag beperkt tot 2 GB.

Als je overstapt op een betaald lidmaatschap, profiteer je van alle premiumfuncties van Adobe Fresco en krijg je 100 GB opslag.

Wat is inbegrepen bij mijn lidmaatschap?

Functie

Beschrijving

Alleen Fresco

• Penselen importeren en toegang tot alle Fresco-penselen en je Creative Cloud-bibliotheken met penselen en kleuren.
  • Toegang tot meer dan 1000 extra penselen die beschikbaar zijn voor abonnees van Adobe Creative Cloud. Krijg nieuwe penselen uit de groeiende verzameling van Kyle T. Webster.
  • Toegang tot premiumlettertypen via Adobe Fonts.
  • Toegang tot premiumvormen.
  • 5 GB cloudopslag.

Fresco + Photoshop op de iPad

• Penselen importeren en toegang tot alle Fresco-penselen en je Creative Cloud-bibliotheken met penselen en kleuren.
  • Toegang tot meer dan 1000 extra penselen die beschikbaar zijn voor abonnees van Adobe Creative Cloud. Krijg nieuwe penselen uit de groeiende verzameling van Kyle T. Webster.
  • Toegang tot premiumlettertypen via Adobe Fonts.
  • Toegang tot premiumvormen.
  • Persoonlijke portfoliowebsites maken met Adobe Portfolio.
  • Toegang tot Photoshop op de iPad.
  • 100 GB cloudopslag.

Upgraden in iOS

1. Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de Fresco-werkruimte en tik op Account bij App-instellingen. Tik op Premiumfuncties.

2. Tik op Upgraden.

3. Tik in het pop-upvenster op Starten om een betaald lidmaatschap van Fresco te nemen.

Als je een van de volgende lidmaatschappen neemt, krijg je toegang tot de premiumversie van Adobe Fresco:

• Adobe Fresco-lidmaatschap voor losse app
    • Adobe Photoshop-lidmaatschap voor losse app
    • Adobe Creative Cloud Alle apps-lidmaatschap

Upgraden in Windows

1. Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de Fresco-werkruimte en tik op Account bij App-instellingen. Tik op Premiumfuncties.

2. Tik op Upgraden.

Loop in het pop-upvenster door de lijst met functies en bevestig door te tikken op Upgraden.

3. Vul je betaalgegevens in op de website adobe.com en tik op Gratis proefversie starten om een betaald lidmaatschap van Fresco te nemen en toegang te krijgen tot alle premiumfuncties van Fresco.

Als je Fresco voor Windows nog niet hebt gedownload, download je het nu van de Creative Cloud-website. Raadpleeg de download- en installatie-instructies voor meer informatie.

Zie Adobe Fresco voor Windows voor meer informatie over de lijst met functies die worden ondersteund in Windows.

Heb je een vraag of een idee?

Als je een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit je dan aan bij de Adobe Fresco-gemeenschap. We horen graag van je en kijken uit naar je creaties.