Upgraden naar een betaald lidmaatschap van Adobe Fresco

Lees hoe je kunt upgraden van het gratis startlidmaatschap van Adobe Fresco naar een betaald lidmaatschap.

Als je het gratis startlidmaatschap van Fresco gebruikt, heb je geen toegang tot de premiumfuncties. Als je overstapt op een betaald lidmaatschap, profiteer je van alle premiumfuncties van Adobe Fresco en krijg je 100 GB opslag. Met het gratis startlidmaatschap is je cloudopslag beperkt tot 2 GB.

Wat is inbegrepen bij mijn lidmaatschap?

Functie

Beschrijving

Alle Fresco-penselen

• Importeer penselenen krijg toegang tot alle Fresco-penselen en je Creative Cloud-bibliotheken met penselen en kleuren.
  • Toegang tot meer dan 1000 extra penselen die beschikbaar zijn voor abonnees van Adobe Creative Cloud. Krijg nieuwe penselen uit de groeiende verzameling van Kyle T. Webster.

100 GB cloudopslag

Alle documenten worden gesynchroniseerd met de cloud en zijn toegankelijk op alle apparaten en in Photoshop.

Adobe-services

Toegang tot Adobe Portfolio, Adobe Fonts en Adobe Spark.

Photoshop op de iPad

Wanneer je een lidmaatschap van Adobe Fresco neemt, krijg je toegang tot Photoshop op de iPad.

Upgraden in iOS

1. Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de Fresco-werkruimte en tik op Account bij App-instellingen. Tik op Premiumfuncties.

2. Tik op Upgraden.

3. Tik in het pop-upvenster op Starten om een betaald lidmaatschap van Fresco te nemen en toegang te krijgen tot alle premiumfuncties van Fresco.

Upgraden in Windows

1. Tik op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van de Fresco-werkruimte en tik op Account bij App-instellingen. Tik op Premiumfuncties.

2. Tik op Upgraden.

Loop in het pop-upvenster door de lijst met functies en bevestig door te tikken op Upgraden.

3. Vul je betaalgegevens in op de website adobe.com en tik op Gratis proefversie starten om een betaald lidmaatschap van Fresco te nemen en toegang te krijgen tot alle premiumfuncties van Fresco.

Als je Fresco voor Windows nog niet hebt gedownload, download je het nu van de Creative Cloud-website. Raadpleeg de download- en installatie-instructies voor meer informatie.

Zie Adobe Fresco voor Windows voor meer informatie over de lijst met functies die worden ondersteund in Windows.

Heb je een vraag of een idee?

Als je een vraag wilt stellen of een idee wilt delen, sluit je dan aan bij de Adobe Fresco-gemeenschap. We horen graag van je en kijken uit naar je creaties.