Kan Premium-functies in Lightroom voor mobiel niet gebruiken na aankoop binnen apps

Probleem

U hebt geen toegang tot Premium-functies in de Lightroom for mobile-app, en

• u ziet Abonnement Verlopen/Proefversie verlopen in Instellingen > Account.
  • u ziet geen actief abonnement na betaling van een abonnement via in-app aankoop.

Besturingssysteem

iOS en Android

Oplossing

Volg de onderstaande stappen om dit probleem op te lossen.

Let op:

De Lightroom for mobile-app niet van uw mobiele apparaat verwijderen en opnieuw installeren. U kunt dan gegevens verliezen.

1. Zorgen dat uw abonnement actief is.

Open uw Adobe ID-account online, meld u aan met de Adobe ID waarmee u uw Lightroom-abonnement hebt gekocht (uw e-mailadres) en controleer of uw abonnement actief is.

2. Controleer of u bent aangemeld met de juiste Adobe ID.

Controleer het e-mailadres waarmee u bent aangemeld en zorg ervoor dat het e-mailadres aan het actieve Lightroom-abonnement is gekoppeld.

Zie Problemen met aanmelden bij Adobe-account oplossen voor eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met het aanmelden bij een Adobe ID-account.

3. Restore Purchase (Aankoop herstellen)

Volg de onderstaande stappen om de aankoop via uw mobiele apparaat te herstellen:

Voor iOS-apparaten

• Start de Lightroom-app op uw mobiele apparaat.
    • Voer een van de volgende handelingen uit om het menu Instellingen te openen:
      • Tik in de albumweergave op het instellingenpictogram  in de rechterbovenhoek van het scherm.
      • Tik in de raster- of loepweergave op het pictogram met de drie puntjes rechtsboven op het scherm en selecteer Instellingen in het pop-upmenu.
    • Tik in het menu Instellingen op het pictogram > naast uw accountnaam en Adobe ID.
    • Tik in het venster Accounts op Aankopen herstellen.

Voor Android-apparaten

• Start de Lightroom-app op uw mobiele apparaat.
    • Tik in de linkerbovenhoek van het scherm op het pictogram  en tik vervolgens op Account.
    • Tik op het scherm Account op Uw aankoop herstellen.
  4. Start het mobiele apparaat opnieuw op.

Start uw mobiele apparaat opnieuw op en herhaal stap 2 en 3 hierboven.

5. Plaats een bericht in de Adobe Support Community

Als het probleem niet is opgelost nadat u alle bovenstaande stappen hebt gevolgd, post uw probleem dan in de Adobe Support Community.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online