U bekijkt help-inhoud voor de versie::

Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

Wat zijn de minimale systeemvereisten voor Lightroom CC?

De systeemvereisten voor Windows en macOS vindt u hier Systeemvereisten | Adobe Photoshop Lightroom CC.

Hoe kan ik Lightroom CC downloaden en installeren?

U kunt Lightroom CC uit de catalogus met Creative Cloud-apps downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, bijvoorbeeld over het controleren op updates.

Kan ik een proefversie downloaden?

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps, waaronder Lightroom CC, downloaden uit de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Zie Een Creative Cloud-proefversie downloaden en installeren voor gedetailleerde instructies.

Hoe kan ik mijn Adobe ID of -wachtwoord ophalen?

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelding om weer toegang tot uw account te krijgen.

Kan ik Lightroom CC op een andere computer installeren?

U kunt Lightroom CC en andere Creative Cloud-apps op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Algemene taken

Hoe kan ik foto's importeren?

Zie Foto's toevoegen om te leren hoe u foto's in Lightroom CC importeert, waar u ze kunt bewerken, ordenen en delen.

Hoe kan ik foto's met behulp van de verschillende besturingselementen bewerken?

U kunt de besturingselementen voor Bewerken, Licht, Kleur, Effecten, Detail, Optics en Geometrie, oproepen in de weergave Detail. ZieFoto's bewerken voor meer informatie over deze besturingselementen.

Hoe kan ik foto's in Lightroom CC ordenen?

Zie Foto's ordenen voor meer informatie over het ordenen van foto's in Lightroom CC.

Hoe kan ik foto's naar een computer, harde schijf of flashstation opslaan en deze online delen?

Zie Uw foto's opslaan of delen om te leren hoe u foto's naar een computer, harde schijf of flashstation opslaat en deze op Facebook deelt.

Kan ik mijn foto's van Lightroom Classic CC migreren naar Lightroom CC?

Ja, u kunt uw foto's van Lightroom Classis CC migreren naar Lightroom CC. Zie Foto's van Lightroom Classic CC naar Lightroom CC migreren voor meer informatie.

Veelvoorkomende problemen

Zijn er fouten opgetreden tijdens het migreren van foto's van Lightroom Classic CC naar Lightroom CC?

Treden er problemen op tijdens het migreren van uw foto's, raadpleeg dan Mogelijke fouten | Foto's naar Lightroom CC migreren om deze op te lossen.

Waar vind ik antwoorden op veelgestelde vragen over Lightroom CC en de Creative Cloud Photography-abonnementen?

Accountbeheer

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld u aan bij uw Adobe-accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy, en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Hoe kan ik mijn creditcardgegevens wijzigen?

Volg deze eenvoudige stappen om uw creditcard en factuurgegevens bij te werken.

Hoe kan ik mijn abonnement bijwerken of wijzigen?

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Mijn proefversie verloopt binnenkort. Hoe kan ik deze omzetten?

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

Hoe kan ik annuleren en wat er gebeurt er dan met mijn bestanden?

Als u uw abonnement annuleert, hebt u nog steeds toegang tot Creative cloud-lidmaatschap gratis voordelen en eventuele bestanden die u aan uw apparaat hebt opgeslagen. U hebt geen toegang tot toepassingen of de meeste services en uw cloudopslag wordt tot 2 GB worden verkleind. Kom meer te weten over het annuleren van uw Creative Cloud-abonnement en de Adobe-abonnementsvoorwaarden.