Leren en ondersteuning voor Lightroom

Ontdek de nieuwe mogelijkheden in Lightroom. 

U bekijkt help-inhoud voor versie: Lightroom  |  Lightroom Classic

Aan de slag

Installatie, de basis leren en uw eerste project starten.

Aan de slag

Zelfstudies

Hier vind je tutorials voor beginners en experts om uw vaardigheden uit te breiden.

Zelfstudies

Handboek

Snelle antwoorden en stapsgewijze instructies.

Handboek

Tips voor het oplossen van problemen en Help

De systeemvereisten voor Windows en macOS vindt u hier Systeemvereisten | Adobe Photoshop Lightroom.

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Ja! U kunt proefversies van Creative Cloud-apps, waaronder Lightroom, downloaden uit de catalogus met Creative Cloud-apps. Meld u aan met uw Adobe ID en -wachtwoord op en meld u opnieuw aan om een proefversie te downloaden. Kom te weten hoe u een Creative Cloud-proefversie downloadt en installeert.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelding om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt in Lightroom en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

downloadpictogram

Nog hulp nodig? Vind meer download- en installatieoplossingen

Zie Foto's toevoegen om te leren hoe u foto's in Lightroom importeert, waar u ze kunt bewerken, ordenen en delen.

U kunt de besturingselementen voor Bewerken, Licht, Kleur, Effecten, Detail, Optics en Geometrie, oproepen in de weergave Detail. Zie Foto's bewerken voor meer informatie over deze besturingselementen.

Zie Foto's ordenen voor meer informatie over het ordenen van foto's in Lightroom.

Zie Uw foto's opslaan of delen om te leren hoe u foto's naar een computer, harde schijf of flashstation opslaat en deze op Facebook deelt.

Treden er problemen op tijdens het migreren van uw foto's, raadpleeg dan Mogelijke fouten | Foto's naar Lightroom migreren om deze op te lossen.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Klik vervolgens op Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm. Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt en wijzigt.

Volg deze eenvoudige stappen om uw creditcard en factuurgegevens bij te werken.

Het is heel eenvoudig om van Creative Cloud-abonnement te wisselen. Volg deze stapsgewijze instructies om uw abonnement bij te werken of te wijzigen.

Uw proefversie omzetten in een betaald abonnement is eenvoudig. Volg deze stapsgewijze instructie om uw abonnement bij te werken en te starten.

pictogram account

Nog hulp nodig? Hier vindt u meer informatie over accounts, facturering en abonnementen.

Community

Neem deel aan het gesprek