Op Mac-computers die in 2007 zijn geproduceerd, zoals iMac 7.1 en MacBook Pro 3.1 (systemen die halverwege en eind 2007 zijn geproduceerd), is MMXCore.plugin, een van de invoegtoepassingen voor optimalisatie van de prestaties die met Adobe Photoshop Elements 15 wordt geïnstalleerd, niet compatibel. Daarom loopt de toepassing vast bij het opstarten op met name deze Mac-computers.

Tussenoplossing

Voer deze stappen uit om de invoegtoepassing te verwijderen:

1. Klik in het Finder-venster op Ga > Programma's > Adobe Photoshop Elements 15 > Ondersteuningsbestanden.

2. Klik met de rechtermuisknop op Adobe Photoshop Elements Editor.app en selecteer Toon pakketinhoud.

Pakketinhoud weergeven
  3. Navigeer naar Inhoud > Vereist > Invoegtoepassingen > Extensies.

4. Zoek naar MMXCore.plugin en verplaats het naar de prullenmand.

5. Start Photoshop Elements 15.