• De consumentenversies van Photoshop Elements 15 en 15.1 crashen tijdens het starten.
  • De Mac App Store-versie van Photoshop Elements 15 crasht tijdens het starten of wanneer u overschakelt naar de instructiemodus in Editor-werkruimte.

Oplossing

1. Klik op de volgende link om het script CrashFixUtility te downloaden.

Downloaden

2. Dubbelklik op het gedownloade bestand om de inhoud uit te pakken.

3. Dubbelklik CrashFixUtility.

Opmerking:

Als u het foutbericht "CrashFixUtility is afkomstig van een onbekende ontwikkelaar en kan niet worden geopend" gaat u naar Systeemvoorkeuren > Beveiliging en privacy en klikt u op Open toch. Klik vervolgens op Open in het dialoogvenster Beveiliging.

4. Sluit het terminalvenster wanneer het proces is voltooid.

5. Start Photoshop Elements 15.