Kan Photoshop Touch-bestanden niet openen in Photoshop CC

Probleem

Met het installatieprogramma voor Touch App-invoegtoepassingen via de Creative Cloud-desktopapp kunt u geen Photoshop Touch-bestanden in Photoshop importeren. Als u Photoshop Touch-bestanden wilt importeren in Photoshop, downloadt en installeert u de importinvoegtoepassing handmatig.

Oplossing

De invoegtoepassing installeren

Downloaden

Downloaden

1. Download het ZIP-bestand voor uw besturingssysteem via de bovenstaande link.
  2. Pak het gedownloade bestand uit door met de rechtermuisknop te klikken (Windows) of via Command-klik (MacOS) en een uitpakopdracht te kiezen.
  3. Het ZIP-bestand bevat slechts één bestand: AdobePSDXLoader.8BI. Het bestand staat in een map met de naam File Formats.
  4. Sluit Photoshop.
  5. Zet de map File Formats met het bestand AdobePSDXLoader.8BI op de volgende locatie, afhankelijk van uw besturingssysteem en de geïnstalleerde versies van Photoshop.

Locatie voor de invoegtoepassing

Windows:

C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop <versie>\Plug-ins\Files Formats

macOS:

Mac HD/Applications/Adobe Photoshop <versie>/Plug-ins/File Formats

Opmerking: u kunt extra kopieën van het bestand AdobePSDXLoader.8BI maken, indien nodig, door het bestand AdobePSDXLoader.zip opnieuw uit te pakken.

Bevestigen dat de installatie goed is uitgevoerd

1. Start Photoshop op.
  2. Kies Bestand > Openen.
  3. Bevestig in het veld Bestanden van type onder aan het venster dat .PSDX in de lijst met ondersteunde bestandstypen staat.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online