Probleem

Met het installatieprogramma voor Touch App-invoegtoepassingen via de Creative Cloud-desktopapp kunt u geen Photoshop Touch-bestanden in Photoshop CC importeren. Het importeren van Touch-bestanden in Photoshop CS6 wordt wel ondersteund. Als u Photoshop Touch-bestanden wilt importeren in Photoshop CC, downloadt en installeert u de importinvoegtoepassing handmatig.

Oplossing

De invoegtoepassing installeren

Downloaden

Downloaden

  1. Download het ZIP-bestand voor uw besturingssysteem via de bovenstaande link.
  2. Pak het gedownloade bestand uit door met de rechtermuisknop te klikken (Windows) of via Command-klik (Mac OS) en een uitpakopdracht te kiezen.
  3. Het ZIP-bestand bevat slechts één bestand: AdobePSDXLoader.8BI. Het bestand staat in een map met de naam File Formats.
  4. Sluit Photoshop CC.
  5. Zet de map File Formats met het bestand AdobePSDXLoader.8BI op de volgende locatie, afhankelijk van uw besturingssysteem en de geïnstalleerde versies van Photoshop CC.

Opmerking: als u zowel de 32-bits als 64-bits versie van Photoshop CC hebt geïnstalleerd, zet u de importinvoegtoepassing afzonderlijk in elke Photoshop CC-installatie.

Locatie voor de invoegtoepassing

Windows 7, Windows 8

(32-bits versie)
C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Photoshop CC\Plug-ins\File Formats

(64-bits versie)
C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CC (64 Bit)\Plug-ins\Files Formats

Voor Mac OS X 10.7 of later (alleen 64-bits)
Mac HD/Applications/Adobe Photoshop CC/Plug-ins/File Formats

Opmerking: u kunt extra kopieën van het bestand AdobePSDXLoader.8BI maken, indien nodig, door het bestand AdobePSDXLoader.zip opnieuw uit te pakken.

Bevestigen dat de installatie goed is uitgevoerd

  1. Start Photoshop CC.
  2. Kies Bestand > Openen.
  3. Bevestig in het veld Bestanden van type onder aan het venster dat .PSDX in de lijst met ondersteunde bestandstypen staat.