Lees hoe je je factureringsgegevens en betaalmethode up-to-date houdt als je een Creative Cloud-lidmaatschap voor individuen hebt.

Creditcard of betaalmethode bijwerken

Creditcard bijwerken

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Afhankelijk van je locatie kun je je creditcardgegevens op een van de volgende manieren wijzigen:

• Lidmaatschappen en producten > Betalingsgegevens bewerken
    • Lidmaatschappen en producten > Lidmaatschap beheren > Betalingsgegevens bewerken
    Betalingsgegevens bewerken
    Betalingsgegevens bewerken

Zie je Betalingsgegevens bewerken niet?

Als je geen betalingsgegevens hebt toegevoegd aan een lidmaatschap dat je hebt aangeschaft met een inwisselingscode, zie je mogelijk Betalingsgegevens toevoegen in plaats van Betalingsgegevens bewerken.

3. Werk je creditcardgegevens bij in het pop-upvenster en klik op Opslaan.

Schakelen tussen een creditcard en PayPal

Dit kan momenteel niet online worden gedaan. Als je je betaalmethode wilt wijzigen van een creditcard in PayPal of van PayPal in een creditcard, neem je contact met ons op.

Betalingsgegevens bijwerken voor Creative Cloud voor ondernemingen of teams

Een ondernemingsaccount beheren

Meld je aan bij de Admin Console om de factureringsgegevens voor Creative Cloud voor ondernemingen bij te werken.

Een teamaccount beheren

Neem contact met ons op als je de betalingsgegevens van Creative Cloud voor teams moet wijzigen.

Factuuradres wijzigen

Adres wijzigen binnen hetzelfde land

1. Meld je aan bij je Adobe-account met je Adobe ID en wachtwoord.

2. Klik op de navigatiebalk bovenaan op de pagina Account beheren op Communicatie.

3. Als je je telefoonnummer of adres wilt wijzigen, klik je op Bewerken.

Je telefoonnummer en adres bewerken
  4. Nadat je de wijzigingen hebt aangebracht, klik je op Opslaan in het pop-upvenster.

Adres wijzigen naar een ander land

Als je een actief lidmaatschap hebt, neem je contact met ons op om je adres te wijzigen naar een ander land.