Lees hoe je je factureringsgegevens en betalingsmethode up-to-date houdt.

Je creditcardgegevens wijzigen

Als je dezelfde creditcard gebruikt voor meerdere lidmaatschappen in je account, worden je betalingsgegevens bijgewerkt voor alle lidmaatschappen.

1. Meld je aan bij je Adobe-account.

2. Klik op Lidmaatschap beheren.

Lidmaatschap beheren

Zie je Lidmaatschap beheren niet? Neem contact met ons op.

3. Klik op Betaling beheren of Betalingsgegevens toevoegen. (Je moet je mogelijk aanmelden met je Adobe ID.)

4. Volg deze stappen, afhankelijk van welk scherm wordt weergegeven voor jouw regio.

Venster Betalingsmethode bewerken
    Venster Betalingsmethode bewerken
    1. Voer je betalingsgegevens in.
    2. Klik op Opslaan.
    Venster Lidmaatschapsgegevens
    Venster Lidmaatschapsgegevens
    1. Klik op Betalingsgegevens bewerken.
    2. Werk je betalingsgegevens bij in het venster Mijn betalingsgegevens.
    3. Klik op Verzenden.

Kun je je creditcardgegevens niet bijwerken? Zie Waarom kan ik mijn creditcardgegevens niet bijwerken?

Wil je je adres wijzigen naar een ander land? Als je een actief lidmaatschap hebt, neem je contact met ons op om je adres te wijzigen naar een ander land.

De betalingsgegevens voor een teamlidmaatschap wijzigen

Meld je aan bij de Admin Console als je de betalingsgegevens voor je teamlidmaatschap wilt wijzigen. Zie Uw teamaccount beheren voor meer informatie.