Leren en ondersteuning voor Adobe Premiere Rush

Tips voor het oplossen van problemen en help

U kunt de app van de Creative Cloud-website downloaden. Meld u aan bij uw Adobe-account als u daarom wordt gevraagd. Klik vervolgens op Downloaden of Installeren voor uw app. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie.

Ja.

Premiere Rush is beschikbaar op verschillende iOS-apparaten en Android-telefoons.

Zie Systeemvereisten voor een lijst van ondersteunde apparaten.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Opmerkingen: Adobe Creative Cloud-services worden momenteel niet ondersteund in Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Ja! Dit gratis abonnement is beschikbaar voor iedereen met een gratis Creative Cloud-lidmaatschap. Het omvat toegang tot eenvoudige maar krachtige videotools in Premiere Rush op mobiel en desktop, inclusief onbeperkte gratis exports, een ingebouwde bibliotheek met royaltyvrije audio, volledig aanpasbare geanimeerde titels en cloudopslag van 2 GB. Start hier uw gratis Premiere Rush. 

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Premiere Rush en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Meld u aan bij uw Adobe-account. Selecteer onder de sectie Wachtwoord de optie Wijzigen voor Huidig wachtwoord en volg de instructies op het scherm.

Bent u uw wachtwoord vergeten? Leer hoe u het opnieuw instelt.

Premiere Rush op iOS gekocht? Zie Adobe Premiere Rush-abonnementen op iOS beheren.

Premiere Rush in de Google Play Store gekocht? Zie Adobe Premiere Rush-abonnementen op Android beheren.

Zie de Systeemvereisten voor meer informatie over ondersteunde systemen.

Voor informatie over het beheer van uw cloudopslag of het upgraden van uw opslag, raadpleegt u Opslag upgraden voor Adobe Premiere Rush.

Soms ziet u een groen en paars waas bij wanneer u uw video bewerkt in Premiere Rush of in het geëxporteerde project. Dit probleem kan veroorzaakt worden door compatibiliteitsproblemen met het stuurprogramma. Het kan zijn dat u uw stuurprogramma moet upgraden. 

Zie Groene en roze video in Premiere Pro of Premiere Rush voor meer informatie om dit probleem op te lossen.

 

Alle wijzigingen die u in Premiere Rush op uw iOS-apparaat aanbrengt, worden automatisch met Premiere Rush op de desktop gesynchroniseerd. Wijzigingen die u op de desktop aanbrengt, worden ook naar mobiel gesynchroniseerd. Zo hebt u altijd toegang tot de laatste bewerkingen, waar u ook bent.

Kunt u uw laatste wijzigingen niet op een ander apparaat zien, gebruik dan de tips voor probleemoplossing in Synchronisatieproblemen oplossen.

Het kan soms gebeuren dat u geen toegang hebt tot bepaalde services, zoals de mogelijkheid om projecten te maken of projecten tussen apparaten te synchroniseren. Dit probleem kan zich voordoen als gevolg van tijdelijke serverstoringen of een internetstoring Zie voor meer informatie Waarom werken sommige services niet met mijn Creative Cloud-app?

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums