Tips voor het oplossen van problemen en help

Downloaden & Installeren

U kunt Premiere Rush uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden. Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien.

Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, bijvoorbeeld over het controleren op updates.

Ja.

Premiere Rush is beschikbaar op verschillende iOS-apparaten en Android-telefoons.

Zie Systeemvereisten voor een lijst van ondersteunde apparaten.

Voor oplossingen bij de fout 'installatie mislukt', zie Fout: 'Installatie mislukt' Creative Cloud-desktopapp. Zie de Gids voor het oplossen van download- en installatieproblemen als u problemen hebt met downloaden, installeren of bijwerken.

Opmerkingen: Adobe Creative Cloud-services worden momenteel niet ondersteund in Premiere Rush in China. Als gevolg hiervan is Premiere Rush niet beschikbaar in deze regio.

Ja! Iedereen kan Premiere Rush gratis ontvangen als onderdeel van het startersabonnement. Dit abonnement omvat doorlopende toegang tot alle Premiere Rush-functies, het gebruik van desktop- en mobiele apps, de mogelijkheid om een onbeperkt aantal projecten te creëren en het exporteren van maximaal 3 projecten. Voor onbeperkte export kunt u upgraden van een startersabonnement naar een betaald abonnement. Zie Van het startersabonnement naar een betaald abonnement voor Adobe Premiere Rush upgraden voor meer informatie.

Lees deze eenvoudige oplossingen voor algemene problemen met Adobe ID en aanmelden om weer toegang tot uw account te krijgen.

U kunt Premiere Rush en andere Creative Cloud-toepassingen op maximaal twee computers installeren. Als u de software op een derde computer wilt installeren, moet u hem eerst op een van de vorige computers uitschakelen. Meer informatie over het activeren en deactiveren van Creative Cloud-toepassingen.

Accountbeheer

Meld u aan bij uw Adobe-accountpagina met uw huidige Adobe ID en -wachtwoord. Klik van daaruit op het tabblad Beveiliging & Privacy, en klik vervolgens op Wijzigen onder Wachtwoord. Voor meer informatie over het wijzigen van uw wachtwoord en andere accountgegevens, raadpleegt u Uw Adobe ID-account beheren.

Premiere Rush op iOS gekocht? Zie Adobe Premiere Rush-abonnementen op iOS beheren.

Premiere Rush in de Google Play Store gekocht? Zie Adobe Premiere Rush-abonnementen op Android beheren.

Veelvoorkomende problemen

Zie de Systeemvereisten voor meer informatie over ondersteunde systemen.

Voor informatie over het beheer van uw cloudopslag of het upgraden van uw opslag, raadpleegt u Opslag upgraden voor Adobe Premiere Rush.

Soms ziet u een groen en paars waas bij wanneer u uw video bewerkt in Premiere Rush of in het geëxporteerde project. Dit probleem kan veroorzaakt worden door compatibiliteitsproblemen met het stuurprogramma. Het kan zijn dat u uw stuurprogramma moet upgraden.

Zie Groene en roze video in Premiere Pro of Premiere Rush voor meer informatie om dit probleem op te lossen.

Zie Stock-compatibiliteit van sjablonen voor bewegende beelden om te zien welke Stock Motion Graphics-sjablonen compatibel zijn met Premiere Rush.

Alle wijzigingen die u in Premiere Rush op uw iOS-apparaat aanbrengt, worden automatisch met Premiere Rush op de desktop gesynchroniseerd. Wijzigingen die u op de desktop aanbrengt, worden ook naar mobiel gesynchroniseerd. Zo hebt u altijd toegang tot de laatste bewerkingen, waar u ook bent.

Kunt u uw laatste wijzigingen niet op een ander apparaat zien, gebruik dan de tips voor probleemoplossing in Synchronisatieproblemen oplossen.

Voor informatie over bekende problemen in de recentste versie van Premiere Rush ziet u Bekende problemen.

Community

Meedoen aan de conversatie.

Populaire verwante forums