Lees hoe je je accountinstellingen vindt en wijzigt in de Adobe Stock-portal.

De pagina Bijdragersaccount

Je openbare profiel, naam, adres, e-mailvoorkeuren, belastinggegevens en koppeling met Fotolia vind je allemaal op de pagina Bijdragersaccount.

Menubalk
Je vindt je bijdragersaccount via de menubalk

In het menu bovenaan in de bijdragersportal vind je een koppeling naar je accountpagina.

Potlood en openbaar profiel
Bewerk je profielgegevens of controleer je portfolio door de koppeling Openbaar profiel te selecteren

Bewerk een veld door de muisaanwijzer op je gegevens te plaatsen totdat je het potloodpictogram ziet. Klik op het potlood en breng de wijzigingen aan.

In dit gedeelte kun je ook op de koppeling klikken om je openbare profiel te bekijken. Kopieer de URL van je openbare profiel als je je portfolio wilt delen met potentiële klanten.

E-mailvoorkeuren
Kies wanneer je e-mail wilt ontvangen

Onder E-mailvoorkeuren kun je kiezen of je een e-mail van ons wilt ontvangen wanneer een van je bestanden is beoordeeld, wanneer je iets hebt verkocht of in geen van beide gevallen.

Belastingkoppeling
Klik op de knop om je belastinggegevens te uploaden

Selecteer Belastinggegevens toevoegen waarna je een reeks stappen doorloopt die je helpen bepalen welk formulier je moet invullen. Je kunt het formulier invullen in de portal en rechtstreeks naar Adobe Stock verzenden.

Opmerking:

Als je je belastingformulieren niet verzendt, houden we automatisch 30% belasting in op alle inkomsten.

Fotolia-gegevens
Bekijk je rang in het gedeelte over je Fotolia-account

Onder Gegevens van Fotolia-account vind je een koppeling naar meer informatie over Fotolia en kun je tevens je rang controleren. Zie Informatie over commissie voor meer informatie over Adobe Stock en Fotolia-rang.