Lees wat ervoor nodig is om een goede Adobe Stock-bijdrager te zijn.

Je hoeft geen professional of kunstenaar te zijn of geavanceerde apparatuur te bezitten om een Adobe Stock-bijdrager te worden. Ook hoef je geen Creative Cloud-lid te zijn. De enige vereisten als je wilt bijdragen aan Adobe Stock zijn:

• Je moet ten minste 18 jaar oud zijn.
  • Je moet een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs verstrekken.
  • Je moet je aanmelden met je Adobe ID of er een maken.

Aanbevolen procedures voor het bijdragen van stockassets

Hier volgt een overzicht van tips die je succes garanderen:

• Richt je op kwaliteit: Zorg dat je je werk goed onder de knie hebt en besteed veel aandacht aan vakmanschap.
  • Houd je aan de vereisten voor inhoud: Lees meer over de soorten Adobe Stock-inhoud en de vereisten.
  • Observeer: Wees altijd op zoek naar interessante momenten en thema's.
  • Indexeer zorgvuldig: Beschrijf je inhoud accuraat met aandacht voor titel en trefwoorden. Zie Zorgen dat je inhoud gemakkelijk kan worden gevonden met de juiste trefwoorden voor meer informatie.
  • Wees vasthoudend: Leer van trends en ervaring en blijf betere inhoud inzenden, zelfs, of vooral, als je werk in eerste instantie wordt geweigerd.
  • Bescherm jezelf: Begrijp wat de wetten voor intellectuele eigendom inhouden en leef ze na. Vraag toestemming voor alle inhoud die herkenbare personen of eigendommen bevat in de vorm van een afstandsverklaring van het portret- of eigendomsrecht. Zie het gedeelte Juridische richtlijnen voor meer informatie.
  • Spam niet: Selecteer alleen de beste inhoud en zorg ervoor dat elke inzending iets anders te bieden heeft. Verzend niet meerdere exemplaren van hetzelfde bestand waarop verschillende nabewerkingseffecten zijn toegepast. Klanten passen hun eigen creatieve effecten toe in overeenstemming met hun projecten. Veel bestanden met dezelfde of vergelijkbare inhoud uploaden kan door ons beheerteam als spam worden beschouwd en kan ertoe leiden dat je account wordt geblokkeerd of permanent wordt gesloten.