Handboek Annuleren

Filteren op kleur of scherptediepte

Verfijn de zoekresultaten op basis van de gewenste sfeer, stijl, kleur of focus voor je assets.

Afbeeldingen zoeken die passen bij je kleurenpalet

Filteren op kleur

Met het kleurfilter kun je een kleur opgeven voor je zoekopdrachten naar afbeeldingen en video's, en krijg je resultaten die dicht bij die waarde liggen. Vind snel assets die passen bij je merkpalet of die een specifieke kleurtint bevatten, zonder dat je later de kleur hoeft te corrigeren. Dit filter is ook handig wanneer je een specifieke kleur in bestaand beeldmateriaal wilt evenaren voor een videoproject.

Kies een kleur vanuit het filter Kleur of voer de hexadecimale (HEX) waarde van de kleur in om kleurspecifieke zoekresultaten te krijgen.

Afbeeldingen met gedempte of zeer heldere kleuren vinden

Afbeeldingen filteren op levendige kleuren

Het filter Levendige kleuren beperkt je zoekopdracht tot afbeeldingen die helder zijn of verbeterde kleurtinten hebben, of die meer gedempt of monochroom zijn. Het is ook een geweldige manier om snel zwart-witafbeeldingen te vinden.

Verstel de schuifregelaar Levendige kleuren naar Laag voor donkere, gedempte afbeeldingen. Verstel de schuifregelaar naar Hoog voor helderdere, krachtigere kleuren.

Opmerking:

Dit filter is alleen beschikbaar als je zoekt naar afbeeldingen.

Snel afbeeldingen met een wazige achtergrond vinden

Afbeeldingen filteren op scherptediepte

Met het filter Scherptediepte kun je afbeeldingen vinden die perfect zijn scherpgesteld of die een wazige achtergrond hebben.

  • Voor afbeeldingen met een onscherpe achtergrond (minimale scherptediepte) stel je de schuifregelaar Scherptediepte in op Meer vervaging.
  • Voor afbeeldingen waarbij de afbeelding deels of helemaal scherp is, stel je de schuifregelaar in op Standaard.

Opmerking:

Dit filter is alleen beschikbaar als je zoekt naar afbeeldingen.

Adobe-logo

Aanmelden bij je account