Handboek Annuleren

Ontwerpassets: vectoren, illustraties, sjablonen

Ga in vliegende vaart aan de slag met je creaties met vectoren, illustraties en ontwerpsjablonen van Adobe Stock.

Adobe Stock-vectoren

Voeg opvallende en kleurige illustraties toe aan elk project met zorgvuldig uitgekozen, bewerkbare Adobe Stock-vectoren. 

Breng informatie eenvoudig over met behulp van vectorpictogrammen, symbolen, patronen, grafieken voor gegevensvisualisatie en handgetekende illustraties in uiteenlopende expressieve stijlen. Adobe Stock-vectoren volgen de nieuwste grafische trends en stijlen, zodat je actuele inhoud voor je projecten kunt gebruiken.

Pas oneindig schaalbare vectoren aan om verhalen over technologie, groei en vooruitgang te visualiseren voor het prototype van je volgende website of zoek een gegevensgestuurde infographic voor een jaarverslag.

Je kunt de meeste vectoren downloaden als AI/EPS-bestanden voor gebruik met je favoriete grafische bewerkingssoftware, waaronder Adobe Illustrator voor export naar SVG, of als JPEG voor gebruik met allerlei soorten creatieve programma's.

Klik hier om naar de pagina met Adobe Stock-vectoren te gaan.

Adobe Stock-illustraties

Verduidelijk conceptuele onderwerpen met behulp van moderne Adobe Stock-illustraties.

Van handgetekende illustraties tot texturen en digitale scènes: de illustratiecollectie van Adobe Stock bevat royaltyvrije illustraties die een verscheidenheid aan decoratieve elementen en ontwerptechnieken en -stijlen omvatten.

Til je project naar een hoger plan en voeg creatieve illustraties toe, zoals originele tekeningen, texturen en composities van populaire en opkomende internationale kunstenaars of zoek premiuminhoud via samenwerkingen met unieke illustratoren.

Illustraties zijn beschikbaar als JPEG-bestanden, zodat je ze gemakkelijk in elke applicatie kunt invoegen voor een breed scala aan creatieve media, of het nu gaat om Adobe Illustrator of Microsoft PowerPoint.

Illustraties kunnen in verschillende kanalen worden gebruikt, van instructies voor mobiele apps tot e-commercepagina's, afbeeldingen voor social media en meer. 

Klik hier om naar de pagina met Adobe Stock-illustraties te gaan.

Adobe Stock-sjablonen

Werk sneller met door kunstenaars ontworpen sjablonen voor lay-outs en productmodellen. 

Dankzij de vele uiteenlopende gebruikscategorieën voor drukwerk, internet en mobiel kun je met Adobe Stock-ontwerpsjablonen direct creatief aan de slag gaan in Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign.

Met ontwerpsjablonen van Adobe Stock kun je:

  • Tijd besparen bij het maken van projecten, zoals projecten met grafische ontwerpelementen, foto's en lay-outs met meerdere pagina's.

  • Je persoonlijke merk in een nieuw jasje steken door sjablonen voor cv's, visitekaartjes en portfolio's te downloaden.

  • Een consistente campagne opzetten met socialmediakits, lay-outs voor banneradvertenties en productmodellen. 

Vind assets die passen bij het thema van je project, of het nu gaat om een zakelijk voorstel, een creatief productmodel of een winkeladvertentie voor social media.

Alle sjablonen kunnen direct in de app worden geopend en bevatten volledig aanpasbare onderdelen. De sjablonen gebruiken Adobe Fonts-lettertypen, zodat je gemakkelijk aan de slag kunt gaan met de duizenden lettertypen die bij Creative Cloud zijn inbegrepen.

Klik hier om naar de pagina met ontwerpsjablonen te gaan.

Geïntegreerde ontwerpsjablonen

Stroomlijn je creatieve proces met sjablonen die rechtstreeks zijn ingebouwd in Photoshop, Illustrator en InDesign.

Doordat duizenden sjablonen rechtstreeks beschikbaar zijn in je applicaties, kun je je Creative Cloud-vaardigheden eenvoudig uitbreiden met gratis sjablonen voor futuristische posters in Photoshop, sjablonen voor socialemediakits in Illustrator of sjablonen voor levendige presentaties in InDesign.

Adobe Stock-sjablonen zijn gemakkelijk te vinden vanuit Adobe Photoshop, InDesign en Illustrator en je kunt een licentie kopen met je tegoeden of je lidmaatschap. Ontdek een verscheidenheid aan hoogwaardige Adobe-sjablonen, gemaakt door professionele ontwerpers, en pas sjablonen eenvoudig aan met Adobe Fonts-lettertypen die toegankelijk zijn via je Creative Cloud-lidmaatschap.

De sjablonen in de app zijn gratis voor iedereen die toegang heeft tot Creative Cloud-applicaties en voor elke sjabloon wordt een voorvertoning weergegeven, zodat je altijd de juiste kunt kiezen. Je vindt deze gratis sjablonen door Photoshop, Illustrator of InDesign te openen en naar Bestand > Nieuw te gaan of op Command+N te drukken.

 

 

 Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online