Over Adobe Genuine-meldingen

Waarom heb ik deze melding ontvangen?

Adobe voert tests uit op Adobe-apps om te controleren op geknoei of ongeldige licenties. Wanneer dergelijke problemen worden ontdekt, worden er meldingen verstuurd waarin u opties vindt om het probleem op te lossen. Als u of iemand in uw organisatie een melding ontvangt, betekent dit dat de app op dat apparaat geen echte Adobe-app is.

Onderzoek toont aan dat meer dan 60% van niet-legitieme software ingesloten malware bevat. Bovendien wordt niet-legitieme Adobe-software niet gedekt door garantie en komt het niet in aanmerking voor ondersteuningsprogramma's. Alleen legitieme Adobe-apps en -services bieden u de nieuwste functies en functionaliteiten, plus extra bescherming tegen malware en virussen.

Meldingen verzonden bij het installeren of opnieuw installeren van niet-legitieme apps

Wanneer u een app probeert te installeren of opnieuw te installeren met een serienummer dat door Adobe is geblokkeerd vanwege bekende illegale activiteiten, ziet u een waarschuwing. Voorbeelden van foutmeldingen die u mogelijk ziet, worden hieronder weergegeven.

Melding verzonden bij installatie van een niet-legitieme app (eerste voorbeeld)

Melding verzonden bij installatie van een niet-legitieme app (tweede voorbeeld)

Ga naar voor meer informatie over hoe Adobe u beschermt tegen de gevaren van niet-legitieme software naar Adobe Genuine en Veelgestelde vragen over Adobe Genuine.

Adobe

Krijg sneller en gemakkelijker hulp

Nieuwe gebruiker?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online

Adobe MAX

De creativiteitsconferentie

14–16 oktober Miami Beach en online