Du kan udskrive en del af en side i et PDF-dokument. Med Snapshot-værktøjet kan du vælge netop det område, du gerne vil udskrive.Området kan være tekst, grafik eller begge dele. Du kan udskrive det valgte område i fuld størrelse eller tilpasse det til papiret.

1.  Åbn PDF-dokumentet i Adobe Reader eller Adobe Acrobat.

2. (Acrobat X/Reader X) Vælg Rediger > Tag et snapshot.
    (Acrobat 9/Reader 9) Vælg Funktioner > Vælg og zoom > Snapshot-værktøj.

3. Træk et rektangel omkring det område, du vil udskrive.

Træk et rektangel omkring det område, du vil udskrive
  4. Vælg Filer > Udskriv.

5. Kontroller, at indstillingen Valgt grafik er valgt i ruden Udskriftsområde i dialogboksen Udskriv.

Grafisk valg
  6. (Valgfrit) Vælg Tilpas til udskriftsområde i popup-menuen Sideskalering for at forstørre den valgte tekst eller grafik, så den passer til papiret. Bemærk Hvis området forstørres, formindskes opløsningen på det udskrevne.

Sideskaleringsmulighed
  7. Klik på OK eller Udskriv.