Problem: PDF-filer kan ikke redigeres i Acrobat

• Du kan ikke redigere PDF-filer.
  • Du kan ikke bruge samme arbejdsforløb til PDF-filer som tidligere, herunder eksport, opret PDF, kombiner og andet.
  • Selv efter et gyldigt køb af Acrobat bedes du om at abonnere på ny.
  • Eller følgende skærm vises.

Disse problemer kan opstå, når du åbner en PDF-fil i Adobe Reader DC i stedet for Adobe Acrobat DC, som skal bruges til redigering af PDF-filer.

Bemærk:

Hvis PDF-filen er adgangskodebeskyttet, skal du have adgangskoden til åbning af dokumentet og adgangskoden til ændring af tilladelser for at redigere PDF-/PDF Portfolio-filer. Du finder flere oplysninger i dette dokument.

Bemærk, at PDF-filen kan også være beskyttet på andre måder. For eksempel kan ejeren have sikret PDF-filen med et digitalt certifikat. De digitale certifikater skal være installeret på din computer, f ør du kan åbne disse sikrede PDF-filer. Du finder flere oplysninger i dette dokument.

Løsninger

Løsning 1: Kontrollér, at Acrobat DC er installeret på din computer

Hvis der ikke er installeret Acrobat på computeren, og du har et gyldigt abonnement på Acrobat, kan du downloade og installere Acrobat DC via dette link.

Følg dette link for at downloade tidligere versioner af Acrobat.

Sådan kontrollerer du, hvorvidt Acrobat er installeret på computeren.

• Windows: Tryk på tasterne Windows + R for at åbne dialogboksen Kør, indtast Acrobat i feltet Åben, og klik derefter på OK.
  • Mac: Indtast Acrobat i Spotlight.

Løsning 2: Indstil Acrobat DC som standardprogram til PDF-filer på din computer

Hvis både Acrobat DC og Reader DC er installeret, skal du vælge Acrobat DC som standardprogrammet til visning af PDF-filer. Følg trinnene herunder.

Trin for Windows 7/8:

1. Kør Acrobat DC/XI Pro/XI Std. Du kan kontrollere versionsnummeret via menuen Hjælp. Se skærmbilledet nedenfor for Acrobat DC.

2. Vælg Rediger > Indstillinger.

3. I dialogboksen Indstillinger skal du vælge Generelt i venstre side.

4. Vælg muligheden Vælg som standardprogram til PDF-filer.

5. Klik på OK.

6. Luk Acrobat og dobbeltklik på en PDF-fil for at åbne den i Acrobat.

Trin for Windows 10:

1. Højreklik på miniaturen for en PDF-fil, og klik derefter på Egenskaber.

Højreklik, og vælg Egenskaber
  2. Klik på Rediger i filens dialogboks for egenskaber.

Klik på Rediger
  3. Vælg Adobe Acrobat, og klik derefter på OK.

Vælg Adobe Acrobat DC
  4. Klik på OK i dialogboksen Egenskaber.

Klik på OK i dialogboksen Egenskaber