Din computer skal opfylde de tekniske minimumsspecifikationer, der er beskrevet nedenfor, for at køre og bruge Camera Raw CC.

Gældende for

Oktober 2018-udgivelse (11.0)

Systemkrav for tidligere versioner

Mindste systemkrav til Camera Raw CC

Windows

Minimumskrav
Processor Intel® Core 2- eller AMD Athlon® 64-processor, 2 GHz eller hurtigere
Operativsystem Microsoft 7 med Service Pack 1 eller Windows 10 (version 1703 eller nyere)
RAM 2 GB eller mere RAM (8 GB anbefales)
Plads på harddisk 2 GB ledig plads på harddisken til installation af programmer.
Skærmopløsning 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit farver
Krav til grafikprocessoracceleration
  • AMD:: Radeon GPU med understøttelse af DirectX 12 eller OpenGL 3.3.
  • Intel: Skylake eller nyere GPU med understøttelse af DirectX 12.
  • NVIDIA:: GPU med understøttelse af DirectX 12 eller OpenGL 3.3.
  • OpenGL 3.3 og DirectX 10-kompatible videoadapter til GPU-relaterede funktioner.
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB dedikeret VRAM (4 GB anbefales) til store skærme med høj opløsning, f.eks. skærme med 4K- og 5K-opløsning.

macOS

Minimumskrav
Processor Multicore Intel-processor med 64-bit-understøttelse
Operativsystem macOS 10.12 (Sierra), macOS 10.13 (High Sierra) elle macOS 10.14 (Mojave)
RAM 2 GB eller mere RAM (8 GB anbefales)
Plads på harddisk 2 GB ledig plads på harddisken til installation af programmer
Skærmopløsning 1024 x 768 skærm (1280 x 800 anbefales) med 16-bit farver
Krav til grafikprocessoracceleration
  • AMD: macOS 10.12 med Metal-understøttelse.
  • Intel: macOS 10.12 med Metal-understøttelse.
  • NVIDIA: macOS 10.12 med Metal-understøttelse eller macOS 10.11 med understøttelse af OpenGL.
  • OpenGL 3.3 og DirectX 10-kompatible videoadapter til GPU-relaterede funktioner.
  • 1 GB Video RAM (VRAM). 2 GB dedikeret VRAM (4 GB anbefales) til store skærme med høj opløsning, f.eks. skærme med 4K- og 5K-opløsning.

Sprogversioner tilgængelige i Camera Raw CC

Adobe Camera Raw er tilgængelig på følgende sprog:

• English
  • Fransk
  • Tysk
  • Japansk
  • Spansk
  • Italiensk
  • Portugisisk
  • Nederlandsk
  • Finsk
  • Norsk
  • Svensk
  • Dansk
  • Forenklet kinesisk
  • Traditionelt kinesisk
  • Koreansk
  • Polski
  • Tjekkisk
  • Türkçe
  • Russisk
  • Українська
  • Magyar

Overvejelser til GPU-accelererede (grafikprocessor) funktioner

Mindste systemkrav

• Kun 64-bit OS-versioner
  • OpenGL 3.3 og nyere

Bemærk:

Ikke-understøttede videoadaptere på macOS

• AMD Radeon HD 6000M-serien
  • Intel HD 3000/4000 Windows
  • NVIDIA GeForce 9400/9400M
  • NVIDIA GeForce 320M
  • NVIDIA GeForce GT 330M
  • NVIDIA GeForce GT 120/GT 130
  • NVIDIA GeForce 210
  • NVIDIA GeForce GTX 260
  • NVIDIA GeForce 8600M GT
  • NVIDIA GeForce 8800 GT/GS
  • NVIDIA GeForce 9600M GT
  • NVIDIA GeForce 9800 GT
  • NVIDIA Quadro FX 4800N
  • NVIDIA GeForce NVS 3100M