Problem: Vindue og menuer flimrer efter start af et Creative Cloud-program

Løsning 1: Installer opdateringen 2015.1.2 eller senere (kun Photoshop CC)

Dette problem blev rettet i opdateringen 2015.1.2 til Photoshop CC.

Løsning 2: Deaktiver Windows Oplæser

Windows Oplæser læser skærmindhold for dem med nedsat syn. Følg disse retningslinjer for at deaktivere det:

1. Vælg Kontrolpanel fra menuen Start.
  2. Åbn Øget tilgængelighed.
  3. Vælg Gennemse alle indstillinger i Funktioner til øget tilgængelighed.
  4. Fjern markeringen fra denne indstilling for at Slå Oplæser til i afsnittet "Brug computeren uden skærm".
  5. Genstart Adobe-programmet. Brug tastaturgenvejen Ctrl+Q til at lukke programmet, hvis adfærden forhindrer adgang til menukommandoen.
Find flere oplysninger om Windows Oplæser i Få tekst læst højt med Oplæser.

Løsning 3: Deaktiver arbejdsrummet Start

1. Vælg Rediger > Indstillinger > Generelt.
  2. Fjern markeringen fra indstillingen Vis arbejdsrummet "Start", når der ikke er åbne dokumenter.
  3. Genstart programmet.