Adobes kreative software kan nu kun købes via Creative Cloud, så du kan være sikker på, at du får de nyeste og bedste værktøjer. Du kan få flere oplysninger på siden om Adobe Creative Cloud.

Som Creative Cloud-medlem kan du konvertere prøveversioner af de fleste Creative Suite 6-programmer (CS6), så du abonnerer på dem som del af dit medlemskab.

Du kan også konvertere et CS6-program, du har installeret med et serienummer, til et Creative Cloud-medlemskab.

Konvertere CS6-prøveversioner

Bemærk:

Ønsker du at konvertere prøveversioner af Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse? Se Konverter Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom eller Muse.

1. Start CS6-programmet.

2. Klik på Få licens til denne software.

Klik på Licensér denne software
  3. Log på med dit Adobe-id (din e-mailadresse) og din adgangskode. Brug det samme Adobe-id, som du brugte, da du tilmeldte dig Creative Cloud.

Bemærk:

Kender du ikke dit Adobe ID, eller har du glemt adgangskoden? Se Adobe ID | Log på | Rediger adgangskode, e-mail eller kontooplysninger.

Log på
  4. Klik på Afslut.

Bemærk:

Dit abonnement vedrørende CC 2014-programmer aktiveres næste gang, du starter programmet.

Konvertere Acrobat X, Flash Builder 4.7, Lightroom eller Muse

Du kan ikke konvertere prøveversioner af disse programmer til et Creative Cloud-medlemskab.

Men du kan godt installere disse programmer via Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Der findes instruktioner i Installation og opdatering af apps.

Har du en tidligere version af Acrobat, Flash Builder, Lightroom eller Muse?

Creative Cloud-programmet genkender ikke tidligere installationer af disse programmer.

Hvis du har en prøveversion af et af disse programmer, skal du først afinstallere programmet og derefter bruge Creative Cloud-program til at installere det igen. Der findes instruktioner i Installation og opdatering af apps.

Konvertering af et CS6-program, du installerede med et serienummer

Før du kan konvertere et program, du har installeret med et serienummer til et Creative Cloud-medlemskab, skal du deaktivere programmet.

1. Start CS6-programmet.

2. Vælg Hjælp > Deaktiver, og følg vejledningen på skærmen for at deaktivere programmet.

3. Afslut og start programmet igen.

4. Klik på Få licens til denne software.

Klik på Licensér denne software
  5. Log på med dit Adobe-id (din e-mailadresse) og din adgangskode. Brug det samme Adobe-id, som du brugte, da du tilmeldte dig Creative Cloud.

Bemærk:

Kender du ikke dit Adobe ID, eller har du glemt adgangskoden? Se Adobe ID | Log på | Rediger adgangskode, e-mail eller kontooplysninger.

Log på
  6. Klik på Afslut.

Problemer?

Fejl med internetforbindelse, firewall eller certifikat?

Disse fejl indikerer, at programmet ikke er i stand til at etablere en forbindelse med Adobes aktiveringsservere. Logon-, aktiverings- eller forbindelsesfejl | CC, CS6, CS5.5

Starter dit ikke-engelsksprogede program som prøveversion?

Dette problem opstår, hvis du har købt et engelsksproget Creative Cloud-medlemskab, og Creative Cloud-programmet er indstillet til et andet sprog. Se Creative Cloud-programmer startes som prøveversioner i operativsystemer, der ikke er på engelsk | CCM, CS6.

Bliver du bedt om et serienummer?

Bliver du bedt om at indtaste et serienummer, når du starter et CS6-program, du har konverteret til et Creative Cloud-medlemskab? Se Creative Cloud-programmer beder om et serienummer.

Creative Cloud-program skifter uventet til prøveversion?

Ser du en meddelelse om, at du kører en prøveversion, når du åbner et program, der er en del af dit Creative Cloud-medlemskab? Se Creative Cloud-programmer vender uventet tilbage til prøvetilstand.