Problem: CC app der ikke er på engelsk starter i prøvetilstand.

Du købte et Adobe Creative Cloud-medlemskab og, når du starter et CC program på et andet sprog end engelsk, åbner det i prøvetilstand. Denne side giver en løsning på det problem.

Løsning

Adobe Creative Cloud skrivebordsprogrammet har dit operativsystems sprog som standard. Du kan ændre sproget til engelsk ved at udføre følgende trin:

1. Start Adobe Creative Cloud skrivebordsprogram:
    Windows:
    Vælg Start > Alle programmer > Adobe Creative Cloud.
    Mac OS X:
    Henvisningen til Adobe Application Manager er placeret i mappen Programmer.
  2. Klik på tandhjulsikonet, og vælg Indstillinger.
  3. I dialogboksen Præferencer skal du trykke på Apps.
  4. Vælg engelsk (internationalt) fra appens sprogliste.

Yderligere oplysninger

Dette problem opstår, hvis du har købt et medlemskab på engelsk og Adobe Application er indstillet til et andet sprog.

Når Adobe Application Manager er installeret, indstiller det sig som standard til det samme sprog som dit styresystem.Hvis dit standardsprog er dansk, så indstiller Adobe Application Manager Creative Cloud-programmerne til dansk.

Adobe Store i dit land kan du se oplysninger om, hvordan du kontrollerer, hvilket Creative Cloud-medlemskab du har.  Tryk på Mine ordrer, Dine køb eller Din konto.