Problem: Creative Cloud-app der ikke er på engelsk starter i prøvetilstand.

Du købte et Adobe Creative Cloud-medlemskab og, når du starter et Creative Cloud program på et andet sprog end engelsk, åbner det i prøvetilstand. Denne side giver en løsning på det problem.

Løsning

Adobe Creative Cloud-computerappen har dit operativsystems sprog som standard. Du kan ændre sproget til engelsk ved at udføre følgende trin:

1. Klik på Creative Cloud-ikonet på menulinjen (Mac) eller i proceslinjens meddelelsesområde (Windows) for at åbne Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Hvis du ikke kan se Creative Cloud-ikonet på skærmen, skal du muligvis lukke Creative Cloud-computerappen. Sådan starter du den igen:

Windows: Skriv Creative Cloud i Søg ved siden af Windows-logoet i skærmens nederste venstre hjørne.

Mac: Klik på Finder-ikonet i Dock, og søg derefter efter Creative Cloud.app.

2. Klik på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af appen.

Tandhjulsikon på Creative Cloud-computerappen
    Ser skærmen anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.
  3. Klik på Apps. Vælg Standardinstallationssprog som engelsk (International), og klik derefter på Udført.

Indstillingen Standardinstallationssprog i Creative Cloud-computerappen

Yderligere oplysninger

Dette problem opstår, hvis du har købt et medlemskab på engelsk og Creative Cloud-computerappen er indstillet til et andet sprog.

Når Adobe Application Manager er installeret, indstiller det sig som standard til det samme sprog som dit styresystem.Hvis dit standardsprog er dansk, så indstiller Adobe Application Manager Creative Cloud-programmerne til dansk.

Adobe Store i dit land kan du se oplysninger om, hvordan du kontrollerer, hvilket Creative Cloud-medlemskab du har.  Tryk på Mine ordrer, Dine køb eller Din konto.