Creative Cloud-programmer åbnes i testversionstilstand på operativsystemer, der ikke er på engelsk

Problem: Creative Cloud-app, der ikke er på engelsk, starter i testversionstilstand.

Du har købt et Adobe Creative Cloud-medlemskab og, når du starter en Creative Cloud-app på et andet sprog end engelsk, åbner den i testversionstilstand. Du finder en løsning på dette problem på denne side.

Løsning

Adobe Creative Cloud-computerappen benytter som standard det aktive sprog i dit operativsystem. Du kan ændre sproget til engelsk ved at udføre følgende trin:

1. Åbn Creative Cloud-computerappen. (Vælg ikonet   i Windows-proceslinjen eller macOS-menulinjen).

2. Afhængigt af din version af Creative Cloud-computerappen skal du vælge Konto-ikonet øverst til højre og derefter vælge Indstillinger.

Ikonet Konto i Creative Cloud-computerappen

Ser din skærm anderledes ud? Se instruktionerne for den tidligere version af Creative Cloud-computerappen.

3. Vælg Standardinstallationssprog som Engelsk (International) på fanen Apps, og vælg derefter Udført.

Indstillingen Standardinstallationssprog i Creative Cloud-computerappen

Er problemet ikke løst?

Hvis ovenstående løsninger ikke fungerer, kan du prøve trinnene under Indkøbte Creative Cloud-apps vises som prøveversioner.

Yderligere oplysninger

Dette problem opstår, hvis du har købt et medlemskab på engelsk og Adobe Creative Cloud-computerappen er indstillet til et andet sprog.

Når Adobe Creative Cloud Manager er installeret, indstiller det sig som standard til det samme sprog som dit operativsystem. Hvis dit standardsprog er dansk, så indstiller Adobe Application Manager dine Creative Cloud-apps til dansk.

Adobe Store i dit land kan du se oplysninger om, hvordan du kontrollerer, hvilket Creative Cloud-medlemskab du har. Vælg Mine ordrer, Dine køb eller Din konto.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?