Stort CPU- eller strømforbrug, når Creative Cloud-programmet ikke bruges | Mac OS 10.11

Problem: Creative Cloud-klientprogrammet bruger for mange ressourcer

Tidligere versioner af Adobe Creative Cloud-klientprogrammet bruger i visse tilfælde for meget CPU eller strøm på Mac OS 10.11. Hvis du støder på dette problem, og især hvis Creative Cloud-klientprogrammet ikke er i brug, skal du geninstallere programmet.

Løsning: Afinstaller Creative Cloud-klientprogrammet, og installer det igen

Inden du installerer den nyeste version af Creative Cloud-klientprogrammet, er det vigtigt, at du afinstallerer den nuværende version først. Følg disse trin for at udføre en komplet afinstallation og geninstallation af programmet.

1. Luk alle Adobe-programmer.

2. Klik på profilikonet i Creative Cloud-klientprogrammet.

3. Klik på Log af i pop op-vinduet.

4. Åbn Aktivitetsovervågning (Programmer > Hjælpeprogrammer), og luk alle Adobe-processer. Sørg for at lukke disse processer, hvis de kører:

• Creative Cloud-processen
    • Adobe CEF Helper
    • Adobe Desktop Service
    • AdobeIPCBroker
    • Adobe Installer
    • AdobeUpdateService
    • AdobeServiceInstaller
    • CreativeCloud(URIHandler)
    • AAM Updates Notifier
    • CCLibrary
    • node
    • CoreSync
  5. Brug Creative Cloud-afinstallationsprogrammet til at fjerne programmet fra computeren. Du kan læse om, hvordan du bruger afinstallationsprogrammet, i Afinstallation af Creative Cloud-klientprogrammet.

6. Genstart computeren.

7. Gå ind på Creative Cloud-downloadsiden, og log på med dit Adobe ID og din adgangskode.

8. Klik på Download.

9. Udfør de nødvendige felter på siden, og klik på Fortsæt.

10. Kør den fil, du har hentet, for at installere Creative Cloud-klientprogrammet.

Bemærk:

Sørg altid for, at du bruger den nyeste version af Creative Cloud-klientprogrammet.