Download apps, del filer, find skrifttyper og stockbilleder og mere – alt sammen fra Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Typekit hedder nu Adobe Fonts og er inkluderet med Creative Cloud og andre abonnementer. Få mere at vide.

Bemærk:

Nogle af de faner, der er beskrevet i denne artikel, er muligvis ikke tilgængelige i din installation af Creative Cloud-computerappen.

Adobe Creative Cloud-computerappen er dit centrale sted til håndtering af mange apps og tjenester, der er inkluderet i dit Creative Cloud-medlemskab. Du kan også synkronisere og dele filer, håndtere tusindvis af skrifttyper, få adgang til biblioteker med lagerfotos og designaktiver og vise og opdage kreativt arbejde i fællesskabet. Creative Cloud-computerappen er dit vindue til det hele.

Når du downloader dit første Creative Cloud-produkt, installeres Creative Cloud-computerappen automatisk. Hvis du har Adobe Application Manager installeret, opdaterer den automatisk til den nye Creative Cloud-computerapp.

Hvis du ikke har Creative Cloud-computerappen installeret, kan du downloade den manuelt. Der er flere oplysninger i Download Creative Cloud-computerappen.

Bemærk:

Vi anbefaler ikke, at du fjerner Creative Cloud-computerappen. Men hvis du har brug for at afinstallere den, skal du se Afinstaller Creative Cloud-computerappen.

Download og installer apps

Du kan downloade, installere og opdatere dine apps fra fanen Apps i Creative Cloud-computerappen. Du kan også gennemse apps efter popularitet, kategori og version for at finde nye apps. Der er flere oplysninger i Download og installer dine Creative Cloud-apps.

Bemærk:

Du kan downloade mobilapps på din mobilenhed ved at gå til Kataloget over mobilapps.

Få adgang til trinvise selvstudier

Få adgang til trinvise selvstudier om grundlæggende og avancerede koncepter direkte i Creative Cloud-computerappen. Klik på fanen Lær for at få vist listen over selvstudier for de apps, der er installeret på din computer. Brug feltet Søg til at finde selvstudier om et bestemt emne. Du kan se udvalgte selvstudier for en bestemt app ved at vælge navnet i rullemenuen.

Synkroniser og del filer

Synkroniser filer fra din computer til Creative Cloud, og få adgang til dem overalt. Filerne er tilgængelige med det samme på alle dine tilsluttede enheder og computere og på siden Creative Cloud Filer. Hvis du vil synkronisere filer, skal du downloade og installere Creative Cloud-computerappen på alle computere og gøre en af følgende:

• Kopiér, indsæt eller flyt filer til Creative Cloud Files-mappen eller -biblioteket på din computer.

Du kan åbne Creative Cloud Files-biblioteket eller -mappen fra Creative Cloud-computerappen ved at klikke på fanen Filer og klikke på Åbn mappe.

• I en app skal du vælge Filer > Gem eller Filer > Gem som og gå til biblioteket eller mappen Creative Cloud Filer på computeren.

Originalfilerne er altid på din computer eller enhed. Filerne synkroniseres via Creative Cloud til alle tilsluttede enheder.

Du kan se filerne online på siden Creative Cloud Assets. Når filerne er synkroniseret, behøver du ikke at være online, og du kan få dem vist fra stien/mappen Creative Cloud Filer på din computer.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du arbejder med filer, du har overført til Creative Cloud, under Gennemse, synkroniser og administrer aktiver.

Opdatering af Creative Cloud-synkronisering

Hvis der er en opdatering til Creative Cloud-synkronisering, vises en rød prik ud for fanerne Filer og Skrifter.

Klik på Fortsæt i den blå bjælke i toppen af panellinjen for at installere opdateringen.

Skærmen Fortsæt

Tjek version af Creative Cloud-synkronisering

Tjek den version af Creative Cloud-synkronisering, der er installeret på systemet:

1. Klik på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne i Creative Cloud-computerappen, og vælg derefter Indstillinger.

Dialogboksen Indstillinger
  2. Gå til Creative Cloud > Filer > Synkroniseringsversion.

Synkroniseringsversion

Tilføj skrifttyper fra tjenesten Adobe Fonts

Dit abonnement på Creative Cloud omfatter Adobe Fonts, som tilbyder tusindvis af skrifttyper fra hundredvis af skrifttypeproducenter. Du kan finde flere oplysninger om aktivering af dine skrifttyper under Brug af skrifttyper fra Adobe Fonts i Creative Cloud-apps.

Find aktiver i Adobe Stock

Du kan søge efter billedaktiver i Adobe Stock direkte fra Creative Cloud-computerappen.

Adobe Stock er en tjeneste, der giver designere og virksomheder adgang til 55 millioner omkostningsfri og organiserede billeder, illustrationer, vektorgrafikelementer, videoer og vores nye Premium-samling i høj kvalitet til alle deres kreative projekter. Du kan købe et enkelt billede efter behov, eller du kan købe et abonnement til flere billeder.

1. På fanen Stock skal du angive nøgleord for at finde billedet i billedsamlingen, og klik på Start.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du opgive din fødselsdato og klikke på Opdater.

Du ser et Adobe Stock-websted, der viser billeder fra billedsamlingen, som er relevante for din søgning.

Adobe Stock og Creative Cloud Libraries

Du kan føje et eksempel på et billede med vandmærke fra Adobe Stock-webstedet til ethvert af dine biblioteker. I Creative Cloud-apps, der understøtter Libraries – Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro og After Effects – skal du blot trække billedet med vandmærke fra Libraries-panelet til dit kreative projekt. Når du er klar, kan du også licensere stockbilledet inde fra bibliotekspanelet i Creative Cloud-computerappen.

Når du licenserer et billede, opdaterer Creative Cloud-apps, der understøtter aktiver, som er knyttet til biblioteket – Photoshop, Illustrator og InDesign – automatisk alle sammenkædede forekomster af billedet til den licenserede højopløselige version uden vandmærket.

Du kan finde flere oplysninger under Brug af Adobe Stock i Creative Cloud-apps.

Del og opdag ved hjælp af Behance

Vis og opdag kreativt arbejde på Behance. Som medlem kan du oprette en portefølje med dit arbejde og sende den ud bredt og effektivt. Eller udforsk det seneste kreative arbejde fra designere verden over ved at gennemse anbefalet eller populært arbejde inden for alle områder.

• Log ind, eller tilmeld dig for at få adgang til Behance Activity Feed, Portfolio og Share & Discover New Work. Hvis du allerede har en konto, bliver du bedt om at logge på. Hvis du ikke allerede har en konto, kan du nemt og hurtigt tilmelde dig.
  • Selv uden en Behance-konto kan du undersøge projekter og igangværende arbejde fra Creative Cloud-computerappen ved at bruge panelet Oplev.

Du kan finde flere oplysninger i Behance-hjælpecentret eller i Adobe Behance-communityforummet.

Indstillinger

Du åbner dialogboksen Indstillinger ved at klikke på ikonet med de tre lodrette punkter i øverste højre hjørne i Creative Cloud-computerappen og vælge Indstillinger.

I dialogboksen Indstillinger kan du tilpasse og arbejde med Creative Cloud, herunder ændre softwareinstallationssproget og justere indstillingerne for Creative Cloud-tjenester.

Generelt

App-version

Viser versionen af Creative Cloud-computerappen.

Start ved logon

Vælg denne indstilling for at starte Creative Cloud-computerappen som standard, hver gang du logger på systemet.

Vis meddelelser

Vælg denne indstilling for at få vist meddelelser fra Adobe.

Vedhæft vindue til meddelelsesområde

Vælg denne indstilling for at vedhæfte Creative Cloud-vinduet til proceslinjen. Hvis denne indstilling er valgt, startes Creative Cloud-computerappen ikke i et separat vindue.

Hold Creative Cloud-skrivebordet konstant opdateret

Vælg denne indstilling for at aktivere automatiske opdateringer.

Creative Cloud

Apps

Appsprog

Skift sprogindstillingen for dine Creative Cloud-apps. Alle apps, som du downloader efter at have foretaget denne ændring, installeres på det nye sprog.

Installationsplacering

Skift installationsplaceringen for dine Creative Cloud-apps. Alle apps, som du installerer efter at have foretaget denne ændring, installeres på den nye placering.

Vis OS-meddelelser

Vælg denne indstilling for at få vist meddelelser fra Adobe.

Vis ældre apps

Vælg denne indstilling, hvis du vil vise apps, som ikke er tilgængelige i Creative Cloud-computerappen, som standard.

Aktivér automatisk opdatering

Vælg denne indstilling for at få dine apps opdateret automatisk, så snart en opdatering er tilgængelig.

Filer

Synkronisering til/fra

Administrerer synkronisering af filer og biblioteker til Creative Cloud. Hvis du slår synkronisering fra, bliver synkroniseringen af dine filer og biblioteker blot stoppet, men de slettes ikke lokalt.

Mappeplacering

Vælg placeringen af mappen Creative Cloud Files.

Overførselshastighed

Styr download- og uploadhastighed af filer i henhold til din netværksbåndbredde.

Vis OS-meddelelser

Vælg denne indstilling for at få vist meddelelser fra Adobe.

Skrifttyper

Aktivér Adobe Fonts

Administrerer de aktiverede skrifttyper. Aktiverede skrifttyper bliver deaktiveret, når du deaktiverer Adobe Fonts.

Vis OS-meddelelser

Vælg denne indstilling for at få vist meddelelser fra Adobe.

Behance

Behance-konto

Klik på Vis kontoindstillinger for at få vist og ændre dine kontoindstillinger for Behance.