Gendan filerne med indstillinger for at rette fejl, nedbrud og anden uventet adfærd.

Beskadede filer med indstillinger kan forårsage nedbrud, fejl og anden uventet adfærd i Dreamweaver. Følg vejledningen nedenfor for at gendanne standardindstillingerne.

Dreamweaver CC 2014.1 og nyere – Nulstil indstillinger

Vælg dit operativsystem:

Følg trinnene herunder for at nulstille eller gendanne indstillingerne.

Bemærk: Alle installerede udvidelser fjernes, når du nulstiller indstillingerne. Når udvidelser vises på siden med ekstramoduler, vises de måske fortsat som værende installerede. Du kan geninstallere udvidelserne ved først at fjerne dem manuelt og derefter installere dem igen fra siden med ekstramoduler, når du har startet Dreamweaver.

Nulstil indstillingerne på Mac OS

Nogle af disse fremgangsmåder kræver, at du har adgang til brugerens biblioteksmappe. På Mac OS 10.7 og nyere er denne mappe skjult. Du kan læse mere om, hvordan du får adgang til brugerbiblioteket hér: Adgang til skjulte brugerbiblioteksfiler.

1. Hold Cmd+Alternativ+Shift nede, imens du starter Dreamweaver. Du kan starte Dreamweaver ved at klikke på Åbn i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet eller ved at klikke på Dreamweaver-ikonet i Dock eller på skrivebordet.

Åbn Dreamweaver
    Åbn Dreamweaver

2. I dialogboksen Nulstil indstillinger skal du klikke på Ja.

Nulstil indstillinger
    Dialogboksen Nulstil indstillinger

Følgende fil og mappe slettes fra systemet:

• /[bruger]/Bibliotek/Programsupport/Adobe/Dreamweaver [version] (mappe)
    • /[bruger]/Bibliotek/Programsupport/Indstillinger/Adobe Dreamweaver [version].txt (fil)

Når Dreamweaver startes, opretter det en ny fil og mappe med indstillinger.

Nulstil indstillingerne på Windows

1. Du skal klikke på filen Dreamweaver.exe i installationsmappen: C:/Programmer/Adobe/Adobe Dreamweaver [version].

2. Hold tasterne Windows+Ctrl+Shift nede, og dobbeltklik på Dreamweaver.exe.

(Windows Vista) Hold fortsat tasterne Windows+Ctrl+Shift nede, når dialogboksen Brugerkontokontrol vises.

3. I dialogboksen Nulstil indstillinger skal du klikke på Ja.

Nulstil indstillinger
    Klik på Ja i dialogboksen Nulstil indstillinger

Følgende fil og mappe slettes fra systemet:

• Brugere\[bruger]\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CC [version] (mappe)
    • \HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe\Dreamweaver CC [version] (registreringsdatabase)

Når Dreamweaver startes, opretter det en ny fil og mappe med indstillinger.

Dreamweaver CC 2014 og tidligere – Nulstil indstillinger

Vælg dit operativsystem:

Følg trinnene herunder for at nulstille eller gendanne indstillingerne.

Nulstil indstillingerne på Mac OS

Nogle af disse fremgangsmåder kræver, at du har adgang til brugerens biblioteksmappe. På Mac OS 10.7 og nyere er denne mappe skjult. Du kan læse mere om, hvordan du får adgang til brugerbiblioteket hér: Adgang til skjulte brugerbiblioteksfiler.

1. Afslut Dreamweaver.
  2. I Finder skal du navigere til /[bruger]/Bibliotek/Programsupport/Adobe.

3. Omdøb mappen med Dreamweaver-indstillinger, f.eks. fra at være Dreamweaver CC 2014 til Gammel_Dreamweaver CC 2014.

4. Naviger til /[bruger]/Bibliotek/Indstillinger.

5. Omdøb filen med Dreamweaver-indstillinger, f.eks. fra at være Adobe Dreamweaver CC 2014 Prefs til at være Gammel_Adobe Dreamweaver CC 2014 Prefs.

Nulstil indstillingerne på Windows 8, 7, Vista eller XP

Nogle af disse fremgangsmåder kræver, at du har adgang til skjulte mapper. Du kan finde anvisninger hér: Vis skjulte filer, mapper og filtypenavne i Windows.

1. Afslut Dreamweaver.
  2. I Windows Explorer skal du gå til C:/Brugere/[bruger]/AppData/Roaming/Adobe.

Bemærk:

I Windows XP skal du gå til C:/Dokumenter og indstillinger/[bruger]/Application Data/Adobe.

3. Omdøb mappen med Dreamweaver-indstillinger, f.eks. fra at være Dreamweaver CC 2015 til Gammel_Dreamweaver CC 2015.

Bemærk:

Følgende fremgangsmåde involverer redigering af registreringsdatabasen i Windows. Adobe yder ikke support til redigering af registreringsdatabasen, der indeholder kritiske system- og programoplysninger. Sørg for at sikkerhedskopiere registreringsdatabasen, før du redigerer den. Du kan få mere at vide om registreringsdatabasen ved at læse dokumentationen til Windows eller ved at kontakte Microsoft.

4. (Windows 8/) Højreklik på knappen Start. På proceslinjen skal du vælge Søg og indtaste regedit. Tryk derefter på Enter.

(Windows 7 og tidligere) Klik på knappen Start, indtast regedit i søgefeltet, og tryk på Enter.

5. I den venstre rude i registreringseditoren skal du åbne denne sti:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Adobe

6. Fjern de registreringsdatabaseposter, der omhandler Dreamweaver.

• Vælg nøglen for hhv. Dreamweaver CC, Dreamweaver CC 2014 eller Dreamweaver CS6, og vælg Fil > Eksportér. I dialogboksen for eksport af registreringsdatabasen skal du angive et filnavn og en placering. Klik herefter på Gem.
    • Sørg for, at nøglen stadig er valgt, og vælg Rediger > Slet. I dialogboksen Bekræft sletning af nøgle skal du klikke på Ja.
  7. Afslut registreringsdatabaseeditoren.