Encore er ikke længere under aktiv udvikling. Encore CS6 var den sidste udgivne version.

CS6-programmerne er stadig til rådighed som en del af et Creative Cloud-medlemskab. For at installere Encore skal der først installeres Premiere Pro CS6, som omfatter Encore CS6.

Nærværende dokument beskriver, hvordan Encore CS6 installeres.

Bemærk: Installationen af CS6-programmer er kun til rådighed for brugere med et aktivt Creative Cloud-abonnement og ikke for prøvemedlemskaber. Det er ikke muligt at installere Encore CS6 med et prøvemedlemskab af Creative Cloud.

Du kan hente den seneste version af Premiere Pro fra produktsiden.

Hent Premiere Pro CS6 ved hjælp af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet

Du kan også installere tidligere versioner direkte ved hjælp af Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Tidligere versioner er som standard skjulte.

Gør følgende for at få vist tidligere versioner:

BEMÆRK: Se Download af Creative Cloud-programmer – Installation af tidligere programversioner

1. Åbn Creative Cloud-skrivebordsprogrammet.
  2. Klik på fanen Programmer.
  3. Rul ned til afsnittet FIND NYE PROGRAMMER.
  4. Klik på rullemenuen Filtre og versioner til højre for afsnittets overskrift, og vælg Tidligere version.
  5. Find Premiere Pro på listen, og klik på Installer.
  6. Menuen Tilgængelige versioner kommer frem på skærmen, hvorefter du skal vælge CS6 (6.0) på listen.
    Premiere Pro CS6 hentes og installeres. Encore CS6 installeres sammen med Premiere Pro.
Menuen Programmer i Creative Cloud-skrivebordsprogram
Menuen Programmer i Creative Cloud-skrivebordsprogram

Hent og installer manuelt Premiere Pro CS6

Hvis du af en eller anden årsag ikke kan bruge Creative Cloud-skrivebordsprogrammet, kan du manuelt hente og installere Premiere Pro og Encore CS6.

BEMÆRK: Hvis du ikke har et abonnement på Creative Cloud, kræves der et serienummer for at licensere overførslen.

Gå ind på følgende link, hvor der er direkte links til overførsel af installationsprogrammet til Premiere Pro CS6:

Hent Creative Suite 6-programmer

Installer Encore CS6-skabelonerne og biblioteksindholdet

Med installationsprogrammet til Encore CS6 installeres skabelonerne eller det biblioteksindhold som kan bruges til at oprette dine egne menuer, ikke automatisk.

Der er en vejledning til at installere disse filer her: http://helpx.adobe.com/dk/x-productkb/multi/library-functional-content-missing.html

Arbejdsprocessen for Encore CS6 og Adobe Premiere Pro CC

Encore CS6 er ikke designet til at fungere sammen med Adobe Premiere Pro CC vha. Dynamic Link. Der er en ny arbejdsproces som gennemgås i videoen på følgende link.

http://blogs.adobe.com/davtechtable/2013/05/using-encore-cs6-with-premierepro-cc.html