Brugerhåndbog Annuller

VIP-programguide til erhverv og offentlige myndigheder: oversigt

Adobe Value Incentive Plan (VIP) er et abonnementslicensprogram med enkle og sikre administrationsfunktioner, fleksible vilkår, der giver dig mange valgmuligheder, og rabattrin, der øges, når du foretager yderligere køb.

VIP-programguiden til erhverv og offentlige myndigheder har otte afsnit: (1) Oversigt, (2) VIP Select, (3) Valgmuligheder vedrørende abonnementsperiode, (4) Tilmelding, (5) Tilføjelse og anvendelse af licenser; (6) Datoer, (7) Fornyelser samt (8) Support og ressourcer. Brug listen over emner til let at skifte mellem de otte forskellige afsnit.

Nem adgang til Adobe-abonnementsapps og -tjenester

VIP hjælper organisationer i alle størrelser med at administrere licenser til markedsførende Adobe-apps som for eksempel Creative Cloud, Acrobat, Adobe Stock, Adobe Acrobat Sign, Substance, Captivate og Presenter.

Valg af periode med høj fleksibilitet: årlig eller forlænget

Du vælger længden på abonnementsperioden – 1 år, 18 måneder eller i længere tid.

VIP for alle: fra små arbejdsgrupper til hele virksomheder

Se, hvordan VIP kan passe til hele din organisation uanset størrelse og forskellige krav

VIP til behov i hele virksomheden

Det er givet, at store organisationer har behov, der hurtigt ekspanderer og udvikler sig. VIP er designet til at imødekomme de ændrede behov. Medlemskab er løbende, det er nemt at administrere brugere og licenser med Admin Console, og når indkøbene øges, tilbyder VIP Select endnu større besparelser.

VIP til it-team

VIP er fuld af funktioner, der gør livet lettere for it-afdelingen. Uanset om det drejer sig om tildeling af licenser til 3 eller 300 ansatte, kan udrulningen ske hurtigt med Admin Console, og det er nemt at tildele eller tilbagekalde licenser til enhver tid. Og avanceret teknisk support døgnet rundt sikrer, at udrulningerne holdes i gang.

VIP til behov hos offentlige myndigheder

Uanset om en afdeling eller et organ har brug for et par licenser eller hundredvis af licenser, har VIP en mulighed, der kan passe til et begrænset budget, tilpasse sig budgettets cyklusser og opfylde strenge sikkerhedsstandarder. Med et centraliseret licensstyringsværktøj kan du nemt og sikkert administrere licenser og overvåge opbevaring.

VIP til indkøbsspecialister

Skalér med lethed. Der er lavere forhåndsudgifter, og du får eksklusive funktionsopdateringer uden ekstra omkostninger. Det er let at tilpasse sig, efterhånden som teamet vokser, og volumenkøb fører til flere besparelser. Du kan vælge din årsdato, hvilket betyder køb i forhold til den samme dato – og du undgår overraskelser.

Vælg en VIP-valgmulighed, der passer til din organisation

Årsabonnement

Forlænget abonnement

Binding i 3 år

Varighed af abonnement

1 år

Op til 3 år
(VIP-medlem vælger årsdato)

Op til 3 år (med 2 fornyelser)

Minimum

1+ licenser

1+ licenser

10+ licenser

Betaling

Betal forud

Betal forud

Betal årligt

Rabat

Kan opnå et rabattrin med helt ned til 10 licenser

Kan opnå et rabattrin med helt ned til 10 licenser

Angiv pris* for op til 3 år med licensbinding

Yderligere indstillinger

Forbind med tilknyttede VIP'er

Forbind med tilknyttede VIP'er

Forbind med tilknyttede VIP'er

Eksempler på forskellige behov og VIP-løsninger

Rabat på alle køb med VIP Select

Behov : En organisation har softwarebehov, der udvikler sig og bliver større, og vil gerne have mere i rabat.

VIP-løsning : Med VIP Select kan organisationen købe 10 licenser eller mere på én gang og få et fast rabattrin på alle efterfølgende køb i en periode. Og organisationen kan kvalificere sig til endnu højere rabattrin ved køb på 50 eller 100 licenser.

VIP giver forudsigeligt budget

Behov: En organisation har et stramt, men garanteret budget, hvor finansieringen kommer på samme tid hvert år.

VIP-løsning: Organisationen vælger sin årlige betalingsdato for at tilpasse sig dens forudsigelige tilstrømning af finansiering af teknologi.

Forlænget abonnement med forudbetaling

Brug: En kunde ønsker at betale forud for en periode, der er længere end 12 måneder.

VIP-løsning: En organisation kan betale forud for alle licenser i op til 3 år med et forlænget forudbetalt abonnement.

Abonnementsbinding i 3 år

Brug: En organisation ønsker forudsigelighed i forhold til budgetlægningen og vil gerne betale årligt. Organisationen er dog i tvivl om, hvor mange licenser den skal bruge i løbet af de næste par år.

VIP-løsning: Ud over rabattrinnet – på alle køb – med kan organisationen med VIP-bindingen på 3 år betale årligt med en fast pris* på den licensmængde, der fremgår i begyndelsen af bindingsaftalen på 3 år. Organisationen kan tilføje yderligere licenser til samme pris i op til tre år. Desuden får kunderne en større rabat ved at vælge en binding på 3 år, end de ville gøre ved at vælge 1 år.  Der er flere oplysninger om binding i 3 år i afsnittet om VIP Select.

Forbundet medlemskab med VIP Select

Behov: Et konsortium eller associerede organisationer har meget forskellige softwarebehov, men vil gerne drage så stor fordel af mængderabatter som muligt.

VIP-løsning: Forbundet medlemskab giver associerede virksomheder mulighed for at købe og styre licenser separat, samtidig med at det sikres, at alle kvalificerede associerede virksomheder modtager de samlede stordriftsfordele ved disse aggregerede køb. Når 10 licenser nås, kvalificerer det til rabat på VIP Select.

Bemærk:

* Specifik prisfastsættelse gælder altid mellem Account Manager og VIP-medlemmet. Hvis du køber gennem en forhandler, er din Account Manager din forhandler. Adobe vil tilbyde den samme pris til Adobes direkte kanalpartner i en bindingsperiode på 3 år.  Visse valutaer kan blive påvirket af udsving i valutakurser.

‡ Bindingen på 3 år er ikke tilgængelig for kunder med forlængede abonnementer med forudbetaling.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?