Brugerhåndbog Annuller

VIP-programguide: valgmuligheder for abonnementsperiode

Med VIP er det nemt og fleksibelt at administrere licenser med valgmuligheder for abonnementsperiode, der imødekommer organisationens eller institutionens behov. Og der er ingen behov for kontraktfornyelse eller genforhandling – det er kun licenser, der skal fornyes hver periode, og du kan justere antallet og ændre produkter efter behov. Se afsnittet om fornyelse for at få flere oplysninger.

Valgmuligheder for abonnementsperiode: årlig og forlænget

VIP tilbyder tre valgmuligheder for abonnementsperiode, der passer til organisationens eller institutionens behov:

Årsabonnement

Årsabonnement giver VIP-medlemmer mulighed for at betale på forskud for et 12-måneders abonnement på licenser. Din årsdato er 12 måneder efter enten datoen, hvor Adobe accepterer din oprindelige ordre, eller, hvis tidligere, din første købstilladelsesdato. Bemærk: Alle perioder anvender årsabonnement som standard i fornyelsesperioden.

Forlænget abonnement: to valgmuligheder

Der er to valgmuligheder for forlænget periode, som er tilgængelige via VIP:

Forlænget abonnement med forhåndsbetaling

Før tilmelding til VIP kan medlemmer vælge at betale og forlænge på forhånd i op til 36 måneder (48 måneder for medlemmer af offentlige myndigheder og undervisere). Denne valgmulighed gør det endnu lettere for dig at imødekomme indkøbs- og budgetteringsbehov for organisationen eller institutionen. Med denne valgmulighed modtager du forlængede licensperioder og vælger en årsdato, der passer med organisationens eller institutionens budgetplan. Tal med din Account Manager om denne valgmulighed, før du tilmelder dig VIP.

Bemærk:

Alle perioder anvender årsabonnement som standard i fornyelsesperioden.

Langsigtet besparelse med VIP Select med binding i 3 år

Et ekstra abonnement i en forlænget periode for VIP Select-medlemmer inkluderer en valgmulighed for binding i 3 år (ikke tilgængelig for forlænget abonnement med forhåndsbetaling), der giver din organisation mulighed for at betale årligt til en fast pris* ud fra den licensmængde, der er defineret i begyndelsen af aftalen. Og ved at vælge den forlængede aftale får kunderne en større rabat, end de ville gøre, når de vælger 1 år.

Tilføj yderligere licenser i hele abonnementsperioden til den nedsatte pris, der er defineret den dag, du underskrev den 3-årige aftale. Der kræves en yderligere ændring for at tilmelde sig binding i 3 år. Hvis det er berettiget, vises der et link til ændringen under fanen Konto i Adobe Admin Console, og det kan ses af systemadministratoren, der er udpeget som kontraktejeren.

Bemærk:

* Specifik prisfastsættelse gælder altid mellem Account Manager og VIP-medlemmet.