Adobe Genuine Service

Adobe Genuine Service er en gratis tjeneste, der med jævne mellemrum bekræfter, om Adobe-apps på din maskine er ægte, og informerer dig, hvis de ikke er.

Hvad er Adobe Genuine Service?

Adobe Genuine Service (AGS) er en gratis tjeneste, der med jævne mellemrum bekræfter, om Adobe-apps på din maskine er ægte, og informerer kunderne, hvis de ikke er. AGS kan hjælpe med at beskytte kundernes maskiner mod sikkerhedssårbarheder og skadelig malware, der kan være til stede i uægte apps.

Servicen er beregnet til at:

• Med jævne mellemrum kontrollere, om de Adobe-apps, der er installeret på din enhed, er ægte.
  • Give dig besked via pop op-vinduer og meddelelser i appen, hvis der findes ikke-ægte Adobe-apps.
  • Angive detaljerede oplysninger om, hvordan du løser problemet via meddelelsen.
  • Give adgang til et specialiseret kundesupportteam via meddelelsen.

I nogle tilfælde kan Adobe kontakte dig direkte for at hjælpe med at løse problemet.

Kun ægte Adobe-apps og -tjenester indeholder de nyeste funktioner og funktionaliteter, herunder løbende adgang til support samt de nyeste sikkerhedsopdateringer. Derfor kan Adobe deaktivere den identificerede ikke-ægte Adobe-app i et forsøg på at blokere for svigagtig aktivitet og beskytte din maskine.

Tilmeld dig for at downloade Adobe Genuine Service via Adobe Acrobat Reader

Kunder, der installerer Adobe Acrobat Reader for første gang, har nu mulighed for også at installere AGS. Hvis du vil installere AGS på din maskine, skal du markere afkrydsningsfeltet nedenfor, før du downloader Adobe Acrobat Reader.

Installer Adobe Genuine Service via Adobe Acrobat Reader

Markér afkrydsningsfeltet for at downloade Adobe Genuine Service

Bemærk:

Adobe Genuine Service via Adobe Acrobat Reader-softwarebegrænsninger -

Medmindre Adobe skal indhente separat samtykke til at installere Adobe Genuine Service, anerkender du, at denne installation eller opdatering kan medføre download af "Adobe Genuine Service", et program, der først kontrollerer tilstedeværelsen af Adobe-software og, hvis det findes, registrerer og identificerer, om der er nogen kopier af ikke-ægte Adobe-software. Softwaren og Adobe Genuine Service kan indsamle og sende oplysninger til Adobe som beskrevet på https://www.adobe.com/dk/genuine.html (eller efterfølgende URL). En afgørelse fra Adobe om, at Adobe-softwaren ikke er ægte, kan resultere i delvis eller fuldstændig ufunktionsdygtighed, suspension eller ophør af din brug af den uægte Adobe-software.

Specialiseret support til kunder, der utilsigtet har installeret ikke-ægte Adobe

Adobe er klar over, at mange kunder kan blive overraskede over at få at vide, at de har Adobe-apps og -tjenester, der ikke er ægte, og at de muligvis har brug for yderligere oplysninger for at løse problemet. Vi tilbyder specialiseret support og ressourcer, der kan hjælpe kunderne med at finde den bedste løsning til deres behov.

Support til vores kunder, som uden at vide det har installeret svigagtig eller modificeret software, er en prioritet for Adobe. Det er vores mission at give kunderne den bedste oplevelse, mens vi hjælper dem med at undgå uægte eller svigagtig software.

Hvad gør Adobe ellers for at forhindre svindel?

Support til vores kunder, der uden at vide det har installeret uægte software, er kun en del af, hvordan Adobe håndterer dette problem. Ud over AGS arbejder Adobe proaktivt på at hjælpe med at forebygge svindel ved kilden ved at overvåge tendenser til svindel, blokere kendte problemer, lukke potentielle huller, retsforfølge leverandører, der overtræder reglerne, og uddanne om forebyggelse af svindel.

Vi arbejder også løbende på at forbedre vores funktioner til registrering af svindel i hele virksomheden for at forhindre Adobe-apps i at blive ændret. Vi ønsker, at vores kunder skal nyde godt af de fulde fordele ved ægte Adobe-apps og -tjenester. Du kan finde flere oplysninger om vores indsats til forebyggelse af svindel på https://www.adobe.com/trust/fraud-prevention.html.