Løs problemer med langsom indsættelse af illustrationer

Lær, hvad du skal gøre, hvis uventede globale objekter medfører, at det begynder at gå langsomt, når du indsætter illustrationer i Illustrator-filer.

Problem

Det går meget langsommere end forventet at indsætte illustrationer i en Illustrator-fil eller fra en fil til en anden. Dette problem kan skyldes, at filerne indeholder uventede globale objekter såsom farveprøver, symboler og pensler.

Løs problemer med langsomhed på grund af uventede globale objekter

1. Opdater Illustrator til den nyeste version.

2. Download følgende ZIP-fil, og udtræk script-filen fra den (JSX-fil).

3. Træk scriptfilen ind i Illustrator for at køre scriptet.

Du modtager meddelelsen fixBadPluginGlobalObjectNames preference has been turned ON. Hvis du modtager meddelelsen fixBadPluginGlobalObjectNames preference has been turned OFF, skal du køre scriptet igen.

4. Afslut Illustrator, og åbn appen igen. Kontrollér, at problemet er løst.

Relaterede ressourcer

Tal med os

Hvis du har et spørgsmål eller en god idé, så kom og deltag i Adobe Illustrator Community. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?